|
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν νομιζω να εχουν μεταφερει κατι μιας και περα του οτι δεν εχω δει τιποτα τοσες μερες εχουν αρχισει παλι την παλια τους συμπεριφορα.κυνηγητο μεταξι τους αδιαφορια για ολα τα υπολοιπα ψαρια και συνεχια να προβαλουν τα φανταχτερα χρωματα τους.
το περιμενα και εγω με τα cory αλλα δεν μπορουσα να κανω τιποτα δυστηχως.απλα ειχα μια μικρη ελπιδα μιας και το κυνηγητο που τους ριξανε την ωρα τις γεννας και μετα ηταν το κατι αλλο. δεν τα κυνηγουσαν απλα για να φυγουν απο την περιοχη τους.μιλαμε για τρελο κυνηγι μεσα σε ολο το ενυδρειο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι πίστεψα και εγω την πρώτη φορά και σε μια άλλη έβγαλα τα μικρα και τα εβαλα σε ενα 20 λιτ για αρχη και εκανα την εξυπνάδα να βάλω και δυο μικρά κορι για να καθαρίζουν σε 2 μερες τελος
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συνήθως, αν οι συνθήκες είναι καλές, χρειάζονται 4-6 εβδομάδες για να ξαναγεννήσουν. Αν είσαι τυχερός και οι συνθήκες σωστές, τότε μπορεί να γεννήσουν ύστερα από 10-20 ημέρες.
@ Νεοκλή: Είναι πολύ πιθανό η θηλυκιά να είναι κυνηγημένη από τον αρσενικό (και όχι αδυνατισμένη από τη γέννα) για έναν από τους δύο παρακάτω λόγους: - ο αρσενικός επιθυμεί να ξαναζευγαρώσει ενώ η θηλυκιά δεν είναι ακόμα έτοιμη ή - ο αρσενικός την κυνηγάει επειδή πιστεύει ότι εκείνη έφαγε τα αυγά. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τα χωρίσεις για λίγες μέρες (μεταφέρεις τον αρσενικό σε άλλο ενυδρείο). @ Οκτάνια: Κατά 99.9% έχουν ήδη φαγωθεί τα αυγά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες λοιπόν...???? |
|
|||
|
|||
![]()
Να δημιουργήσει τόσο στρες στη θηλυκιά μέχρι το σημείο να τη σκοτώσει.
Αφού δεν υπάρχει τρίτο ενυδρείο, θα σου έλεγα να αλλάξεις τον διάκοσμο (τη νύχτα με σβηστά τα φώτα) ώστε να αποσυντονιστεί ο αρσενικός. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα φροντισω να βρω γρήγορα τρόπο τότε....
Ευχαριστώ ----------------------------- Τελικά βρήκα μέρος και απομόνωσα τον αρσενικό ο οποίος με παίδεψε αρκετά για να τον πιάσω μέσα στα φυτά.... Η θηλυκιά δε, από την ώρα που έμεινε μόνη της έχει επανέλθει στην αρχική της κατάσταση και έχει πετάξει πάλι έντονα χρώματα.... Αυτό δείχνει ότι είναι οκ...??? Η απλά νοιώθει "ασφάλεια"...??? Ααααα και η κοιλίτσα της είναι πάλι κοκκινοπή.... ![]() ![]() ![]() Πότε θα ξέρω ότι ήρθε η ώρα να βάλω τον αρσενικό πίσω στο ενυδρείο...??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neoklis : 31-07-07 στις 09:10 |
|
|||
|
|||
![]()
Δείχνει ότι απαλλάχθηκε από την αιτία που της προκαλούσε το στρες. Δώσε της καμιά βδομάδα να συνέλθει και φρόντισε να την ταΐζεις καλά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννησαμε!!! | Apostolis | Malawi | 2 | 19-05-06 02:16 |
γεννησανε τα ραμς μου | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 21-02-06 19:49 |