|
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα πρόβλημα όσον αφορά το χλώριο αλλά αν δεν συνοδεύετε απο κάποια ποσότητα αλλαγής νερού θα προσθετεις (άλατα) πάντα κατα την γνώμη μου
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω σταματήσει τις αλλαγές νερού, απλά Α/Ο δεν θέλω να χρησιμοποιήσω λόγω χώρου και του παραπανήσιου νερού και τουλάχιστον αυτό δεν αλλάζει τόσο τα δεδομένα του ενυδρείου... Απιονισμένο νερό από SM είναι εν τέλει ακριβή λύση, χώρια τα 5-6 2λιτρα που θα πρέπει να παίρνω κάθε εβδομάδα ... Κάποια στιγμή θα κάνω κάτι με DIY chiller αλλά το ψάχνω ακόμα για το πώς θα γίνει αυτό...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Spirosta: είσαι σίγουρος για την τιμή του GH στην τρίτη μέτρηση;;; Παράθεση:
Caverman |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το fish only τωρα , λιγο καιρο πριν το τελος του | Tricky | Fish Only | 8 | 17-05-09 15:01 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |
Τι επιπτωσεις εχει το πουρι που ξυνεται απο το τζαμι? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 17-09-03 10:50 |