|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν θες να φυγει πιο γρηγορα βγαλτα και ξεπλυνε τα με νερο. και εγω ειχα παθει το ιδιο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Β Ρ Υ Σ Η Σ ????? Θέλω να πιστεύω πως εννοούσες με νερό ενυδρείου, μιας και το νερό βρύσης θα καταστρέψει ότι ωφέλιμο (όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά...) έχει αναπτυχθεί..... Καλό θα είναι να διευκρινίζουμε τι ακριβώς εννοούμε και όχι να αφήνουμε να καταλαβαίνουν, τουλάχιστον οι αρχάριοι, άλλα αντί άλλων!!!!!! Φιλικά πάντα έτσι..... ![]() Να απαντήσω και στο ερώτημα τώρα... Μην ανησυχείς... Είναι συχνό αυτό το φαινόμενο μύκητα σε νεα ενυδρεία... Εγώ δεν θα έκανα τίποτα... Με τις αλλαγές νερού θα φύγει μόνο του.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsikis : 27-07-07 στις 15:32 |
|
||||
|
||||
![]()
Ο ρόλος του moderator δεν είναι να απαντάει σε όλους και σε όλα αλλά να παρακολουθεί τις συζητήσεις και να επεμβαίνει μόνο και όταν χρειάζεται να προσθέσει ή να διορθώσει κάτι ή να απαντήσει αν κανείς άλλος δεν απαντά.
|
|
||||
|
||||
![]()
-------------------------
Off topic ολα τα παραπάνω ΔΙΚΑ ΜΟΥ μηνυματα οπότε και τα διαγραφω... Για τα υπόλοιπα δεν μπορω να κάνω κάτι ..... Ας επέμβουν οι moderator για την διόρθωση του topic της φίλης μας Φιλικα προς όλους tsikis Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsikis : 27-07-07 στις 15:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ok guys. Στο θέμα μας. Πήγα στο φαρμακείο να πάρω αμμωνία καθαρή και μου είπαν πως δεν έχουν και δεν φέρνουν διότι είναι επικίνδυνη στην εισπνοή. Τι να κάνω αν δεν βρω και σε άλλο φαρμακείο;
------------------------- Mόλις με ενημέρωσε ο άντρας μου ότι στη δουλειά του υπάρχει ενυδρείο με ψάρια, το οποίο είναι ελαφρώς παραμελημένο (πέρα από το φαγητό που τους βάζουν δεν ξέρει τι άλλο κάνουν). Εχει εξωτερικό φίλτρο. Μπορούμε να πάρουμε υλικό από αυτό το ενυδρείο για να στρώσουμε το δικό μας, κι αν ναι, τι πρέπει να πάρουμε; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη athina : 27-07-07 στις 17:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Aν είναι όπως λέει παραμελημένο και δεν τηρούνται σωστές ρουτίνες συντήρησης πιθανόν να μεταφέρεις στο ενυδρείο σου ασθένειες.
Θα μπορούσες να πάρεις "μπόλι" για το φίλτρο σου από τα γραφεία του συλλόγου αν περάσεις το Σάββατο ή από κάποιον χομπίστα που μπορεί να σε βοηθήσει. |
|
||||
|
||||
![]()
Στο σύλλογο δεν μπορώ να κατέβω το Σάββατο γιατί λείπω συνήθως ΣΚ. Αν κάποιος χομπίστας θα μπορούσε να με βοηθήσει θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων, διότι δεν μπορώ να βρω αμμωνία και έχω πελαγώσει λίγο. Οσο για φωτό από το φυτό αργότερα θα ανεβάσω (διότι αυτή τη στιγμή δεν έχει μπαταρία η μηχανή).
|
|
||||
|
||||
![]()
τον κοκκινο κουβααααα...φερτε τον κοκκινο κουβααααα........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το "χνουδακι "θα φυγει μονο του με τις αλλαγες.....για τα φυτα βαλε μια φωτο να δουμε τα μαυραδια.....
|
|