|
|
||||
|
||||
![]()
Τα Platydoras costatus κάνουν με δίσκους...Το εύρος των συνθηκών που ζούν στη φύση περιλαμβάνει και αυτές των δίσκων...Αν όμως έχεις μέσα και κοπαδάκια από μικρά ψάρια υπάρχει πιθανότητα να φάνε κάποια από αυτά όταν μεγαλώσουν και τα χωράει το στόμα τους...Αυτό εξαρτάται από το ψάρι...Π.χ. εγώ τον δικό μου έχω χρόνια τώρα μαζί με κοπάδι cardinal tetra και οι απώλειες από αυτόν(αν υπήρξαν ποτέ)ήταν ελάχιστες,3-4 ψάρια σε όλα αυτά τα χρόνια...Το αν υπήρξαν ποτέ το λέω επειδή δεν είναι σίγουρο πως φαγώθηκαν,απλά έλλειπαν.Μπορεί και να πέθαναν και να μην τα βρήκα απλώς...Το ενυδρείο είναι τίγκα στα φυτά και δεν βρίσκεις εύκολα κάποιο νεκρό ψάρι τέτοιου μεγέθους ιδιαίτερα...
Πόσο μεγάλο είναι το ενυδρείο που τα έβαλες;
|
||||
|
||||
![]()
400.ειμαι ενταξει...???
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήκος-πλάτος;
|
||||
|
||||
![]()
52 πλατος,61 υψος....
4 δισκοι ,4 αλτουμ,και αρκετοι ροδοστομοι.... |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι νυκτόβιο ή κινείται στο ενυδρείο και με φως...?
|
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήκος;Το 1,20 είναι το ελάχιστο μήκος στο οποίο θα μπορούσαν να κρατηθούν μαζί 2 Platydoras costatus και μόνο με πάρα πολλές καλές κρυψώνες καθώς τσακώνονται και σε πολλές περιπτώσεις οι μάχες καταλήγουν στο θάνατο του ενός ψαριού λόγω των πολύ ισχυρών όπλων τους(μάχονται με τα pectoral fins και μπορούν να διατρυπίσουν με αυτά τον αντίπαλο όταν γίνει τέτοια μάχη...).Σε πιο μεγάλα ενυδρεία μπορούν να κρατηθούν και σε μεγαλύτερους αριθμούς οπου εκδηλώνουν κοπαδιαστή συμπεριφορά που είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ωραία καθώς κινούνται και την ημέρα...
Γιώργο, Το πρώτο ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Glass Catfish | namesis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 11-01-06 16:23 |
Temporalis(Chocolate Cichlid) ζευγαρωμα? | nikits72 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 20-10-03 21:23 |