|
|
||||
|
||||
![]()
Με το να βάλεις ένα A/C στο σαλόνι θα κάνεις καλό στον χώρο (σε εσένα) και ευκολότερη την δουλειά του chiller.
Δεν νομίζω να γλυτώσεις τίποτα από πλευράς οικονομίας καθώς θα πρέπει να το A/C να αντιμετωπίση την ζέστη που βγάζει το chiller. ¶ντε καλορίζικο το 18άρι. |
|
||||
|
||||
![]()
α. Βρες τροπο να βγαλεις το chiller εκτος δωματιου.
Αυτο θα μειωσει λιγο την καταναλωση ρευματος, ειτε βαλεις ειτε δεν βαλεις κλιματιστικο. β. Αντι να βαλεις κλιματιστικο, βαλε 4-5 ανεμιστηρακια μαζι με φλοτερ και αναπληρωση νερου. Απο πλευρας καταναλωσης ρευματος δεν εχει καμμια σχεση.... Τωρα βεβαια αν κανεις το σαλονι εργοταξιο με ολα αυτά, ξερω εναν οικονομικο δικηγορο... |
|
|||
|
|||
![]()
Το πρώτο δεν γίνεται με τπτ.
Το δεύτερο το έχω σκεφτεί μιας και έχω αυτόματη αναπλήρωση ήδη. Είναι το και το αισθητικό θέμα... Αν βέβαια θα πήγαινα θα δικηγόρο, θα δοκίμαζα την τύχη μου πρώτα με κάνα δίτονο.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Διτονο εε?
Υπαρχει κανενα εξελιγμενο που να πλενει καλτσες, να μαγειρευει και να φτιαχνει και κανα γκαφε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Θα τον έκαιγες τον άνθρωπο αντί να τον δροσίσεις... ![]() Με 12άρι ξεκίνησες και μετά μας τα γύρισες σε 18άρι και στο τέλος έκανες και την...πώληση...!!! ![]() Με μισή-μισή τη δουλειά Α/C με chiller ξεκίνησες, με "φόρτωμα" του chiller στο Α/C κατέληξες... ![]() Και στο τέλος έκανες και την πώληση...!!! ![]() Σε αγαπάμε όμως...!!! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Genirous : 24-07-07 στις 11:55 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δε μεγαλώνουν…… | dialpistis | Ζωοτόκα | 9 | 25-09-06 08:59 |
Βοήθεια επιλογης αεραντλίας (air pump) | Spacie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 01-09-06 12:52 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
Air Pump | Filippos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 19-06-04 00:23 |