|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα φιλε μου.πχ
http://www.deltecaquariumsolutions.com/skimmers_3.php http://www.aqua-medic.de/seawater/en...rty%20compact/
|
||||
|
||||
![]()
χωρις sub ειναι μονο για το ενυδρειο ξερεις και τιμες μηπως το ενυδρειο ειναι 200λ και λεω να το κανω fish only τι ακριβως θα χρειαστω ;;;;;; το φιλτρο που εχω τωρα ειναι 2215 ehim φυσικα γλυκο νερο
|
|
|||
|
|||
![]()
Να μπορεί να μπει κάτω στην βάση του ενυδρείου χωρίς την ύπαρξη sump, δεν υπάρχει. Το να μπει όμως πάνω από το ενυδρείο, ναι.
Το βασικό είναι πως θα γυρίζει το νερό στο ενυδρείο. Κατάλαβες την διαφορά? Ενώ αν υπάρχει χώρος δίπλα και λίγο πάνω, υπάρχουν skimmer (στεγανού τύπου), τα οποία τροφοδοτούνται με ξεχωριστή αντλία και το νερό επιστρέφει με την βαρύτητα.
|
|||
|
|||
![]()
Έχω την εντύπωση ότι ο Chris θέλει ένα skimmer κλειστού κυκλώματος, σαν φίλτρο δηλαδή που να παίρνει το νερό από το ενυδρείο και να το επιστρέφει. Σωστά;
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι έτσι... από όσο ξέρω όμως, δεν υπάρχει....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα δεν υπάρχει.
Μία μικρή πατέντα όμως ίσως να ήταν αρκετή για να κάνει κάτι ο Κρις. Ένα πολύ μικρό sump ίσως να ήταν η λύση μιας και απ`ό,τι κατάλαβα ο χώρος είναι το πρόβλημα, ναι;
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
|||
|
|||
![]()
Εκτός από τον χώρο, ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα είναι ο τρόπος της υπερχείλισης. Ειδικά σε έτοιμα ενυδρεία.
Πάντως ο φίλος μας χωρίς sump δουλειά δεν θα κάνει με τπτ (για κάτω από το ενυδρείο).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκιμμερ για εμπειρα ματια........ | klaz | Φίλτρανση | 9 | 23-05-07 16:56 |