|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, αν σκεφτείς πως εγώ με την αδερφή μου ανεβάσαμε ένα ενυδρείο (120 μήκος) 2 ορόφους (δεν είμαι κανένα γομάρι, αν και εκείνη την στιγμή πολύ θα το ήθελα
![]() Α, υπάρχει και ένα κόλπο για να πάρεις δύναμη: Το βγάζεις από το κουτί, το κοιτάς, το φαντάζεσαι γεμάτο στη θέση του...και τύφλα να έχει ο Ποππάυ και το σπανάκι του ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει και η λυση φορτηγακι με γερανο και πλατφορμα στο ανεβαζει
εξωτερικα και το παιρνεις απο το μπαλκονι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα δε νομιζω να χρειαστει. παντως τι ριο400 τι 300. παρε εκει το 400αρι.............100 πολυτιμα λιτρα ειναι αυτα.
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια λοιπον ελπιζω να βρω την ακρη για την μεταφορα του - εδω καταφερα το "εταιρον ημισι"
![]() ![]() ![]() Κατι ακομη τωρα.Το συγκεκριμμενο ερχετε με εσωτερικο φιλτρο.Ακουω λοιπον γνωμες.Το αφηνω ως εχει,ή προσθετω και ενα εξωτερικο? Κανει αυτο?(Eheim professionell II 2028 incl. Eheim Filtermedia). Το παραπανω φιλτρο αν αφαιρεθει το εσωτερικο ειναι "ικανο" για να συντηρησει αρχικα το ενυδρειο με σκαλαρια, κορυς,οτος και ενα πλεκο? Υπ'οψιν το ενυδρειο θα "μεταμορφωθει" σε δισκαδικο οταν ωριμασουν οι συνθηκες αλλα και οι γνωσεις.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα αρκετων φιλων χομπιστων που με την αγορα ενος ριο κατ'ευθειαν βγαζουνε το εσωτερικο.....
ενταξει πιανει καποιο χωρο,αλλα ξερετε ποσο πρακτικο φιλτρο ειναι..??? κτ'αρχας ειναι πολυ πρακτικο στο να το κανεις πχ μηχανικο και να [προσθετεις πχ καρβουνο η τυρφη,εαν και εφοσον ζητηθει..(απο το να ανοιγεις ενα εξωτερικο φιλτρο,100 φορες καλυτερο).μπορεις να προσθεσεις εξτρα βιολογικο υλικο,η ακομη να το εχεις να δουλευει σαν φιλτρο αμβουργου με σχεδον μηδενικη συντηρηση....για σκεψου,και το λειτουργεις μαζι με ενα αξιοπιστο εξωτερικο φιλτρο....νομιζω ειναι σουπερ. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα διαφωνήσω κλαζακο ρούφα ολο το φαι που επιπλέει ασε μολις κατέβει λιγο η στάθμη ξενερίζει εχει και ολα τα καλα που λες αλλα τα ξηλώνω με την πρώτη, ασε που κρύβει το μαυρο ...... χε χε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ισα-ισα δεν υπαρχουν και πολλα μανισια φιλτρα που να μας ξαφριζουν την επιφανεια..... ![]() ![]() τωρα οσο για την σταθμη και την εξατμιση,δεν θα το σχολιασω.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για φτάσει μάλιστα η αντλία να μείνει εκτός νερού σημαίνει ότι η στάθμη δεν κατέβηκε απλά λίγο, αλλά πάνω από 30 λίτρα κάτω από την κόκκινη γραμμή και σε κάθε περίπτωση κάτω από τις γρίλιες του φίλτρου κάτι που ούτως ή άλλως δεν θα έπρεπε να αφεθεί να συμβεί. Εγώ θα συμπλήρωνα το εσωτερικό φίλτρο μέ ένα 2028 ή ακόμη καλύτερα με το 2128 ώστε να έχω και backup θερμαντικό σώμα. Φτηνότερη επιλογή το 2217 (νομίζω). Για το θέμα της μεταφοράς όρθιου στο ασανσέρ εγώ επιμένω στην άποψή μου, το ότι μεταφέρθηκε κάποιες φορές χωρίς ζημιά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστός τρόπος μεταφοράς. Ο κατασκευαστής καθορίζει με ποιο τρόπο μπορεί να χειριστεί κανείς μία συσκευασία. Αφρολέξ στη συσκευασία έχει αλλά από ότι θυμάμαι μόνο στην πάνω πλευρά στο καπάκι και όχι περιμετρικά στις γωνίες. Από κει και πέρα ο καθένας αποφασίζει μόνος του... |
|
||||
|
||||
![]()
Μιλάμε για Rio Γενικά αν πχ το 60 χάσει 30λιτρα για να φανεί η γρίλια
![]() όλες οι απόψεις σεβαστές ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για πόσο αντεχει το υπόστρωμα | Yiannis59 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-02-07 09:12 |
ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Η ΠΛΑΚΑ...??? | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 23-02-06 16:40 |
Αντε και καλη χρονια να εχουμε!! | soza | Greek Aquarist's Boards | 7 | 05-01-06 19:12 |
υπαρχει κανεις απο θεσσαλονίκη που να εχει labido yellow | maria-paok | Malawi | 2 | 12-01-05 00:52 |