|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
DYI Co2 στα λίτρα σου φίλε μας πολύ δύσκολο να σε καλύψει! Και φυσικά ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ το DYI CO2 διότι θα έχουμε όντως μπουμμ.
|
|||
|
|||
![]()
και μπορεις να βαλεις το συστημα διαχυσης που εχεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσα να ενισχυσω τη δοση μαγιας-ζαχαρης ωστε να προσεγγισει τα λιτρα μου?Εχω ευκολα φυτα χωρις πολλες απαιτησεις απλα θελω να τα υποστηριξω λιγο παραπανω εκτος απο λιπασματα.
Αν ναι τι δοσολογια? |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν γίνεται αυτό που λες!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις ομως να βαλεις και δευτερο μπουκαλι
|
||||
|
||||
![]()
Και εξτρά σύστημα διάχυσης ή την έξοδο της δεύτερης μπουκάλας στην είσοδο του φίλτρου!!!
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε μπορω να βαλω ενα μπουκαλι στο συστημα διαχυσης και το αλλο στο εσωτερικο φιλτρο που εχει συστημα για φυσαλιδεςστην εξαγωγη του.
Πειραζει αν το μπουκαλια ειναι κατω απο το ενυδρειο(στο ντουλαπι για να μην φαινονται) η πρεπει να εινα ψηλα για να δουλεψει σωστα? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πειραζει αρκει να βαλεις μια ανεπιστροφη για παν ενδεχομενο/
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ | maiktr | Bettas | 5 | 21-08-08 21:21 |
Πληροφοριεσ Για Δισκουσ | O Souidos | Δίσκοι | 6 | 16-12-05 08:55 |