|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι καλο να βαζεις στοχους αλλα για να φτασεις εκει που θα φτασεις γιατι εισαι πεισματάρης θέλει πολύ διάβασμα και δυστυχώς λεφτά
Και πρεπει να διαλεξεις show η αναπαραγωγη δισκων εγω διαλεξα το δευτερο
|
||||
|
||||
![]()
λεφτα εχω και πολλα!
(εχω κρατησει 2 πληρωμες μου για το ενυδρειο) και οταν παω Αθηνα θα εχω περ 400ευρα για φυτα! εχω πεισμα, υπομονη και ολη την καλη διαθεση να σας ακουσω και στο τελος να σας παρουσιασω ενα τετοιο ενυδρειο που εχετε ξαναδει στην ζωη σας και ομοιο του δεν θα βρειτεποτε ξανα! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σαν γνωστος ΥΞΟΤΛΣΕ (υποκινητης ξοδεματος ολων των λεφτων για το ενυδρειο
![]() ![]() θα σου συνιστουσα να πουλησεις το υπαρχον 120αρι και να αγορασεις ενα μεγαλυτερο με αυτα τα 400 ¤ και να χωσεις και τους επομενους 2 μισθους σου απο την οποια δουλεια κανεις και να το κανεις τζιτζι!. Μεχρι τωρα εχω καταφερει δυο ατομα και εναν εμενα. Αφου σε τρωει ρε παιδι μου και παιδευεσαι με τα λιγα λιτρα ... δωστα να ξεμπερδευεις! υ.γ. 400 ¤ να ξοδεψεις σε φυτα για ενα setup 120 λιτρων ειναι πολλα . υ.γ.2 παλιοgenirous με προλαβες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χεχεχεχε...
Βασίλη έρχεσαι δεύτερος και καταϊδρωμένος!!! ![]() -------------------------------------------------------------- Σταύρο δεν ξέρω τι θα κάνεις, πείσε την κα Γρηγορίου, βάλε μέσον το θείο σου να σπρώξει την κατάσταση, υποσχέσου ότι θα γίνεις καλό παιδί ![]() Ας μην είναι 400 λίτρα, ας είναι 350, έστω 300... ![]() Καλό το μακρύ ενυδρείο, αλλά κάνεις τη δουλειά σου και αλλιώς...ας πάρεις πιο βαθύ και ψηλό (κάτι σαν αυτό), να μην χρειάζεται πολύ χώρο στο σπίτι, είναι μόνο 20 πόντους πιο μακρύ από αυτό που ήδη έχεις... ![]() Να γουστάρεις εσύ, να ηρεμήσουμε και εμείς... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνέχισε να μετράς πόσες φορές το λες στο τέλος θα την ψήσεις!!!
|
||||
|
||||
![]()
μιας και το εχω εδω και καιρο παρει αποφαση, θελω να μου πειτε τι θα χρειαστω για να βαλω 2η λαμπα στο ενυδρειο....
αν υπαρχει καποιος που το εχει ηδη κανει ατο καρφουρισιο ενυδρειο να το πει.. να μου πειτε τι θα χρειστω για να φτιαξω μια λιστα και να δω τι θα χρειστω... επιτελους ηρθε η ωρα... (για το νεο ενυδρειο, δεν βλεπω φως στο τουνελ.....δεν λεει η μανα μου να αλαξει γνωμη...λεει οταν παρουμε νεο σαλινι και μετα ΑΝ υπαρχει χωρος θα δουμε....βεβαια εβαλα τον θειο μου να την πεισει , μαντεψτε για τι................................................ .................................................. .. για fish room στο υπογειο μιας και θα πεταξουμε συντομα οτι θα υπαρχει μεσα και θα εχω ολο τον χωρο δικο μου....το ειχαμε ξανασυζητησει με τους γονεις μου και ειπαν μονο αν ποτε υπαρξει χωρος και ισος να υπαρξει) ------------------------- Παράθεση:
καμια 20αρια σημερα.... (μου λεει οτι αμα της το ξαναπω θα με πεταξει απο το μπαλκονι) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Steve : 18-07-07 στις 12:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό δηλαδή που σε καίει είναι να φτιάξεις ένα φυτεμένο ενυδρείο και όχι να δώσεις στα ψάρια σου μια ευτυχισμένη ζωή έστω και στην αιχμαλωσία??? 120 λίτρα είναι πολύ λίγα.... Σου λένε για τα λίτρα και τους δίσκους και εσυ επαναλαμβάνεις πως ο πρώτος σου σκοπός είναι ένα φούλ φυτεμένο....!!!!! Βάλε προταιρεότητες... Κάνε πρώτα κάτι για τους δίσκους και μετά προχώρα για το φούλ φυτεμένο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φωτισμο για 250 λιτρα full planted? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-09-05 07:26 |
micro - Planted | ahar | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-01-04 01:40 |
Full planted ενυδρειο | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:43 |
Τανγκανίκα + planted aquaria | newfish | Tanganyika | 0 | 23-12-02 18:34 |
Kαινουργιο planted tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:33 |