|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πόσους δίσκους στα 120 λ. είπες ότι έχεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
2 δισκους
|
|
|||
|
|||
![]()
Η πραγματική ομορφιά στο ενυδρείο σου είναι οι δίσκοι.
Μην τους στερείς χώρο από τα λίτρα που τους έχεις δώσει. Έχε λίγα φυτά για ντεκόρ και για δουλίτσα με τα νιτρικά και φρόντιζε τα 2 σου κοσμήματα. Βέβαια το ενυδρείο είναι δικό σου και κάνεις ότι θες. Εγώ απλά σου λέω την γνώμη μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Και επίσης από όσο διαβάζω οι δίσκοι θέλουν να είναι 4-5 και σε ΠΟΟΟΛΛΑ λίτρα.. Αυτό έχε το υπόψιν σου μήπως το άλλαζες σιγά σιγά σε κοινωνικό που τα 120 λίτρα είναι αρκετά για διάφορα είδη..
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω οτι θελουν κοπαδι....αλλα αυτο που με καιει ειναι να φταιξω ενα φυτεμενο ενυδρειο..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Σκέψου ότι αφού θέλεις το καλύτερο για τα ψαράκια σου (όπως λες), πρέπει να ακολουθήσεις ΟΛΕΣ τις συμβουλές που ακούς και ΟΛΑ τα προβλήματά σου θα λυθούν... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Genirous : 17-07-07 στις 18:10 Αιτία: ορθογραφία |
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικό μου 120λιτρο έχω βάλει βαλισνέριες, εχινοδωρο, ανούμπιες και κρυπτοκορίνα τα οποία αναπτύσονται ωραιότατα με τον φωτισμό που έχεις κι εσύ και ένα 4λιτρο DIY CO2. Δυο κομμάτια java moss που έβαλα πρόσφατα δεν τα πάνε και τόσο καλά αλλά μάλλον φταίω εγώ γι αυτό και όχι τόσο ο εξοπλισμός μου.
Πάντως full planted με αυτά που έχεις δεν θα "παίξει" καλά. Ένας συνδιασμός από 2 - 3 εύκολα φυτά είναι ότι καλύτερο. Για την Seachem συμφωνώ κι εγώ γιατί τα χρσιμοποιώ και βλέπω σημαντική διαφορά στα φυτά μου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πεισε την μανα μου και μετατα λεμε!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φωτισμο για 250 λιτρα full planted? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-09-05 07:26 |
micro - Planted | ahar | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-01-04 01:40 |
Full planted ενυδρειο | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:43 |
Τανγκανίκα + planted aquaria | newfish | Tanganyika | 0 | 23-12-02 18:34 |
Kαινουργιο planted tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:33 |