|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με co2 που εφτιαξα μολις χθες
ολα πηγαν καλα (μεχρι στιγμης) και δεν εχει σκασει η βομβα στο σαλονι ![]() βγαζει φυσαλιδες, 1 καθε 3 δευτερολεπτα, αλλα ειναι αρκετα μεγαλες και μεχρι να κανει αυτο το ζιγκ-ζαγκ και να φτασει επανω η φυσαλιδα εχει μικρηνει αρκετα αλλα δεν εξαφανιζεται οπως ειχα διαβασει εδω μπορω να κανω κατι για να εχω καλυτερη διαχυση; (εχω την σκαλα της nutrafin) αυτο που εφτιαξα ειναι μπουκαλι 1,5λιτρα 2 φλιτζανια ζαχαρι και λιγοτερο απο μισο κουταλακι του γλυκου μαγια στις 10 ηταν ετοιμο και το πρωι εβγαζε ηδη φυσαλιδες επισης μολις μειωθει ο ρυθμος θα προσθεσω ζαχαρη, μαγια η θα καθαρισω το μπουκαλι και θα το ξαναφτιαξω απο την αρχη; |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς η σκαλα της nutrafin δεν κάνει 100% διαχυση. Και σε εμένα φευγουν μικρες φυσσαλίδες στην επιφάνεια.
Το μείγμα, οταν τελειώσει, το φτιάχνεις από την αρχή. |
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει καποια καλυτερη; το προβλημα ειναι κατασκευαστικο;
σκευτομαι να στενεψω λιγο την ακρη απο το σωληνακι, ωστε να το αναγκασω να κανει μικροτερες φυσαλιδες εδω σε εμενα τωρα ξεκινανε με διαμετρο 4χιλ και φτανουν 1χιλ επανω οπου και φευγουν στην επιφανει που σκανε μηπως το ψιριζω πολυ; |
|
|||
|
|||
![]()
Αν επειμενεις αε αυτο το τροπο διαχυσης, βαλε τη σκαλα κοντα στην εξοδο του φιλτρου σου ωστε να την χτυπαει η ροη του νερου, και σφηνωσε ενα εμποδιο στο πανω μερος της σκαλας ωστε οι φυσσαλιδες να σταματουν εκει για λιγο πριν γινουν μια μεγαλη και φυγουν απανω. Η ροη του νερου πανω τους θα βοηθαει για περισσοτερη διαχυση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη που παρεμβαινω αλλα εχω και εγω καποιες ερωτησουλες επι του θεματος.
Οταν κανουμε την κατασκευη(μαγια-ζαχαρη)στην εξοδο του αεροσωληνα μπορω να βαλω το συστημα διαχυσης co2 deport που ηδη εχω?Tο ενυδρειο ειναι 340 λιτρα θα λειτουργησει καλα με αυτο? Και κατι αλλο εχω δει να γραφουν οτι το βραδυ δεν χρειαζετε co2 και καλα στην μπουκαλα κλεινεις τη βανα,στο μπουκαλι της coka cola τι κανουμε? Γιατι με το φτωχο μυαλουδακι που εχω αν το σφραγισουμε με οποιονδηποτε τροπο θα εχουμε μπουμμμμ! |
|
||||
|
||||
![]()
DYI Co2 στα λίτρα σου φίλε μας πολύ δύσκολο να σε καλύψει! Και φυσικά ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ το DYI CO2 διότι θα έχουμε όντως μπουμμ.
|
|||
|
|||
![]()
και μπορεις να βαλεις το συστημα διαχυσης που εχεις
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ | maiktr | Bettas | 5 | 21-08-08 21:21 |
Πληροφοριεσ Για Δισκουσ | O Souidos | Δίσκοι | 6 | 16-12-05 08:55 |