|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πανω που νομιζα οτι ειχες αρχισει να βαζεις μυαλο..... |
|
||||
|
||||
![]()
Ο δημητρης, οπως και πολλοι αλλοι θετουν στα υποψιν των admin διαφορα "περιεργα" που εντοπιζονται . Οι admin, )(σε αντιθεση με μια περιεργη διαδεδομενη αποψη) δεν ειναι υπερανθρωποι ουτε προλαβαινουν να τα βλεπουν ολα. (και επισης δεν ειναι ακριβως τιμητικος τιτλος... εχει και διαφορες αγγαριες.)
Το οτι τιθεται κατι στα υποψιν δεν σημαινει οτι υιοθετειται και αυτοματως ομως.. Και για την ιστορια, ενω θυμαμαι για τι πραγμα μιλας, εχω ηδη ξεχασει το περιεχομενο του post.... (και οχι δεν θελω να μου το θυμησεις...) Οσο για την ουσια της διορθωσης του τιτλου... Απο που το ζητησες? |
|
|||
|
|||
![]()
Απο μενα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πληροφορίες για Βιοτοπικά Ενυδρεία. Αυτός είναι ο τίτλος..αφηστε τον και όπως είναι δεν με ενδιαφερει... Για τις ερωτήσες που είπα όποιος ξέρει κάτι ας το πει..
|
||||
|
||||
![]()
αν θελεις τοσο πολυ να εχεις τετοιο ενυδρειο δε νομιζω να χρειαζεται να εχεις αλλα ψαρια ......ασε που και σε απλο δισκοενυδρειο καλα θα ειναι να μην εχεις αλλα ψαρια εκτος κανα ancistrus......
|
||||
|
||||
![]()
Κάνουμε τα εύκολα δύσκολα τα πράματα ειναι απλά τηρείς κάποιους κανόνες και συνθήκες και ολα πανε καλα εγω πορολο που εχω ενυδρεία κάποια χρόνια ποτε δεν ειχα Δίσκους η μαλλον ειχα αλλα πριν κάποια χρόνια με αλλη τεχνολογία και γνώσεις διάβαζα ολα αυτα που γράφονται και ειπα ας δοκιμάσω ξανα, τωρα κάθομαι και βλέπω τους δισκους μου να μεγαλώνουν τα μικρα τους.Απλα ακολουθήστε αυτα που γράφτηκαν και ξαναγραφτηκαν και ξαναγραφτηκαν. Το να ρωτάμε τα ίδια και τα ιδία τι να πω. Ενα διάβασμα στο φορουμ και κανα ΠΜ και κάποιες αγορές είναι παραπάνω απο αρκετά.
Και το κυριότερο που εχει ειπωθεί χιλιες φορες μην βάζετε τα χέρια μέσα καθε τρεις και λιγο φτιάξτε αυτο που θέλετε πριν βάλετε τους δίσκους
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλα τα λες φιλε μου αλλα καμια φορα ειναι και θεμα επικοινωνιας καποιος μικροτερος θελει κουβεντουλα κτλ κτλ δεν ειναι κακο να γραφουμε και λιγο παραπανω καμια φορα ισως και τα ιδια .....παντα θα υπαρχει και μια νεα εμπειρια που δεν ακουστηκε..........
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληροφορίες για Πιράνχα! | STeDoRiaN | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 28 | 17-06-07 09:04 |
Πληροφορίες για Εκτοζόν… | filoxenos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 10-01-06 22:37 |
Πληροφορίες για AMMOLOCK 2... | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-12-05 14:44 |
Πληροφορίες για προϊόντα Tetra | halvas69 | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 16-11-05 00:59 |
Πληροφορίες για Reef ;;; | pauuuulllllllll | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 27-03-05 12:22 |