|
|
||||
|
||||
![]()
γιατί τι περίμενες να δεις απο μετρήσεις που να δικαιολογούν το bacterial bloom ?
φίλος πάντος που είχε αιωρούμενή άλγη είδε καλητέρευση μετά απο αρκετό καιρό και με πάρα πολλές συχνές αλλαγές νερου... μέχρι που έβαλε μια λάμπα UV και καθάρισε μέσα σε 2 24ωρα... Κάνε μια αναζήτηση για UV λάμπες αν δεν ξέρεις τι ειναι ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χεχεχεχεχεχεχεχεχε για εμενα λεει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!
Δεν το ανεφερα πιο πριν γιατι ηθελα να ειμαι σίγουρος. Το ενυδρειο επιτελους μετα από…1…2….3...4 σχεδον 5 εβδομαδες ξεθολωσε! Ετσι ξαφνικα! Είναι πλεον μια εβδομαδα και το νερο εχει γινει κρύσταλλο. Ξεκινισα να αναβω και τα φωτα, σταδιακα αυτή την φορα. Τελικα από τι θολωνε, αγνωστο. Οι λαμπες τελικα δεν ηταν. Αλγη? Βακτυρια? Δεν θυμαμαι αν το εχω αναφερει πιο πανω αλλα ειχα κατι ξαφνικους θανατους αυτό το διαστημα… τωρα παντως όλα καλα! Χθες γενισαν και τα αγγελοψαρα! Δυστηχως όμως τα αυγα φαγωθηκαν… Ευχαριστω για τις συμβουλες! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρησιμες γνώσεις για το νερό | chris the trik | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 19-12-06 03:15 |
πως να σκουρίνω το νερό μου??? | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 30-08-06 13:59 |
Γιατί μυρίζει το νερό το βράδυ; | catfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-11-05 21:40 |
Τι είναι το νερό RO ? | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 16-11-05 20:11 |
Dwarf Cichlids και το νερό τους | Obelix(Reifen) | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 09-02-04 03:48 |