|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνεις λάθος! Πράγμα που σημαίνει οτι διαβάζεις κάποια πράγματα εδω μέσα πολύ επιπόλαια!
Αυγά ναι μπορεί να κάνει ένας δίσκος αλλά δεν σημαίνει οτι είναι και γονιμοποιημένα! Τα συγκεκριμένα είναι φυσικά! Κάνε μια αναζήτηση διάβασε και βρες το γιατί και πως το κατάλαβα! Ελεος ποια! Διαβάστε τι έχει γραφτεί και μετά αρχίστε να λέτε διάφορα.
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβα τι εννοεις.Παρεξηγηση.Δεν μιλησα για γονιμοποιημενα αυγα.Απλα οτι σχηματιστηκε ζευγαρι.Τωρα για το αν σκασουν ουριτσες η οχι αυτο αλλο θεμα.Οπως και τα κριμπενσις μου καναν αυγα...Μωρα δεν ειδα
|
||||
|
||||
![]()
Το ζευγάρι συνήθως κάνει γονιμοποιημένα αυγά!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο Μανώλης (PascM) μάλλον εννοεί ότι αν έχεις αβγά από 2 κιχλίδες, δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις ζευγάρι "γόνιμο", από αρσενικό-θηλυκό...
![]() ------------------------------------------------------------------ Δεν το ήξερα ούτε εγώ Δημήτρη, μέχρι που μου το είπε ο Giorgos! Αν θέλεις να διαβάσεις, το ποστ του είναι εδώ... |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το οίδα και αυτο:
ενα σαλιγκάρι μέγεθος όσο μισό δεκάλεπτο νόμισμα πλησίασε τα αυγά δεν το πίστευα το κάναν κομμάτια και το έφαγαν, παρεπιπτόντως τα αυγά υπάρχουν ακόμα με μόνο 4 λεύκα ηταν 5 αλλά το ενα χάθηκε, οπου να ναι πάω να παίξω Joker
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα οταν γύρισα απο την δουλειά έχασα τα αυγά αλλά ο κύριος και η κυρία αποφάσισαν να τα μεταφέρουν (έχουμε ουρίτσες) σε μια σακούλα τυρφη που είχα κρεμάσει στο ενυδρείο περισσότερο για να πάρει χρώμα το νερό.
Δεν πέτυχε έτυχε ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μεγαλες στιγμες ζει το φορουμ μας....... γεννες δισκων συνεχως...... λοιπον επειδη τιποτα δεν ειναι τυχαιο διαβασε καλα το υπομνημα που εχουμε για τις αναπαραγωγες και οσο βλεπεις θα μαθαινεις.......
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τι τα ποτίζεις;;; ![]()
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιγα λογια για αυτην την κατηγορία | Tolis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 22-10-07 17:31 |
ΜΑΛΑΚΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ Α/Ο.... | stel | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-12-06 15:23 |
Με η χωρις γλαστρακι...? | Fighter | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 18-12-04 21:43 |
αλγη χωρις φυτα | griffin_23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 06-02-04 03:14 |