|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει πάρα πολύ το αποτελέσμα οπτικά....!!!!
![]() ![]() Μερικά πραγματάκια μόνο... Την άμμο καλύτερα είναι να της δίνεις μία ελαφριά κλίση από πίσω προς τα μπροστά.... Έτσι θα δώσεις ένα βάθος στο ενυδρείο και θα δεις ότι θα φαίνεται πιο ωραία.... Και δεύτερον ΝΟ3= 0,5.......?????? Με τι μετράς...??? Συγχαρητήρια.... ¶ντε και στο 400άρι.... ![]() ![]() ![]() Αλήθεια μόνος σου θα το κάνεις...???? |
|
||||
|
||||
![]()
Το 400 θα το ξεκινήσω σε λίγες μέρες...τα τζάμια ήδη τα έχω και έτσι δεν θα μου έρθει πολύ ακριβά...Βέβαια με την βοήθεια του πατέρα μου σε δύσκολα σημεία...
------------------------- Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AXEL : 05-07-07 στις 19:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου πολυ ομορφο......εδω μεσα εχεις τον κουλη?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ειχα εκει μεσα τον κουλη δεν θα ειχε μεινει τιποτα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο το ενυδρείο σου! Βέβαια εχθρός του καλού το καλύτερο και σου το εύχομαι στο 400αρι!!!
Υ.Γ. Μια καλύτερη φωτό του ραμ μπορείς να ανεβάσεις διότι διακρίνω κάτι στα λέπια του που με προβληματίζει!! (χαμηλά στο σώμα του τα λέπια του μου φαίνονται κάπως διογκωμένα, βέβαια μπορεί να με ξεγελάει η φωτό ή τα μάτια μου!)
|
||||
|
||||
![]()
Είναι η καλύτερη φωτογραφία του που έχω και είναι και λίγο παλιά,δεν κάθεται με τίποτα να τον τραβήξεις γιατί κινηγάει συνέχεια την θηλυκιά...Οχι δεν έχει κάτι,μάλλον κάτι παίζει με την φωτό...Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...Θα ανοίξω και ένα θέμα κάποια στιγμή γιατι θέλω να σας ρωτήσω πολλέεεες ερωτήσεις...
------------------------- Για το 400λ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AXEL : 05-07-07 στις 20:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο μπράβο
Μια ερωτήσει για τον καθαρισμό της αμμου Πως την καθαρίζεις ? χρειάζεται συντήρηση να μην πετρώσει? Είχες ποτέ προβλήματα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρειο μου!!! | shilvershark | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 13-06-06 18:16 |
το ενυδρειο μου | afrodite | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-01-04 02:18 |