|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι τι θα παθει το φελιζολ αμα βαλεις 80κιλα πανω δεν καταλαβα?ελαστικο ειναι δεν σπαει και δεν θα στηριχτει το βαρος απ τις πετρες πανω του απλα θα προστατευει το κρυσταλλο απ την αμεση επαφη
και πιστεψε με την ανωση με 0,5cm φελιζολ μια 10κιλη πετρα να πεσει απο την κορυφη στον πατο καθολου ζημια δε θα κανει σε 10αρι τζαμι....ενω σε ενα ενυδρειο που δεν εχει στη μεση κατι οπως το δικο σου θα μπορουσε να κανει ζημια,δεν αντιλεγω βεβαια στο οτι δεν προκειται να πεσει η πετρα αφου φαινεται πολυ καλη κατασκευη απλα δεν καταλαβαινω εισαι εναντια ως προς τι?το υλικο που εβαλες κατω απο την πλακα καρυστου δηλαδη ειναι φυσικο υλικο?και θα προτιμουσα φελιζολ που ειναι τσεκαρισμενο απο ενα υποστρωμα υπνου...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω τιποτα με το φελιζολ, αλλα με ενοχλει το οτι δεν προτεινετε εναλλακτικες λυσεις, με τοση πληθωρα υλικων σημερα.
Ειπε καποιος καποτε φελιζολ και ολοι εμεις το εχουμε κανει ευαγγελειο. Πες οτι ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι, αλλα δεν μου αρεσουν οι μονοδρομοι θελω πλουραλισμο.
|
||||
|
||||
![]()
στο χερι του καθενος ειναι να αναπτυξει τις υπαρχουσες ιδεες να τις εξεληξει και να τις παρουσιαει απλα επειδη το ψαχνα και γω τοσο ευκολη και απλη λυση δεν υπαρχει αλλη...anyway το ενυδρειο σου παντως θα γινει κουκλι!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να μην χαραξεις το πατο του ενυδρειου βαζεις το pad που μπαινει μεταξυ επιπλου και ενυδρειου, και απο πανω ενα φυλλο απο πλαστικο σε οτι χρωμα και παχος θες, προφανως παιζει ρολο το βαρος απο τις πετρες, η φυλλο απο σιλικονη η φυλλο απο βακελιτη, η φυλλο απο αλουμινιο αφου το ψεκασεις με σιλικονη η αλλο μη τοξικο λουστρο, η φυλλο απο...η φυλλο απο.... Μην μου πειτε οτι δεν υπαρχου υλικα για να προστατεψεις το πατο ενος ενυδρειου ακινδυνα η να τα κανεις εσυ ακινδυνα για τα ψαρια. Ολα αυτα τα υλικα και πολλα αλλα τα ειδα σ'ενα μεγαλο καταστημα στο Ηρακλειο, που πηγα για διακοπες το Πασχα, για να αγορασω ενα φυλλο μαυρου μαλακου λαστιχου 2m x 1m και παχος 1 cm, που εβαλα μεταξυ ενυδρειου και επιπλου. Αντε καιρος ειναι να ξεκολαμε σιγα σιγα απο το φελιζολ!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...+pads&mpath2=0 |
|
||||
|
||||
![]()
ολα αυτα που λες μου φαινονται πολυ ποιο δυσκολα και μη προσβασιμα απο καποιον αρχαριο ειδικα και δεν προσφερουν τιποτα παραπανω απο ενα χοντρο κομματι φελιζολ...
καλη πρωτοτυπια αλλα εκει που χρειαζεται και χρειαζεται ακομα σε χιλιαδες παραμετρους που δεν υπαρχει κατι στανταρ.. γνωμη μου φυσικα ο καθενας διαλεγει μονος του ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και πεθαναν, θα πεισθεις γιατην ακαταλληλοτητα του υλικου αυτου. Και δεν εννοω μονο απο τα δικα σου ψαρια, ποσα απο αυτα που εχουν πεθανει χωρις λογο και αιτια κατα καιρους. Εστω και ενα να εχει πεθανει ΕΓΩ το θεωρω σοβαροτατο λογο ωστε να μην το χρησιμοποιησω, για να μην πω υποψια. Παιδια εχω κανει και 2 ερωτησεις αλλα απαντησεις δεν εχω παρει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κυριες και Κυριοι...Ιδου!!! The Black Malawi | GeFior | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 04-07-07 23:03 |
Black Orchid | deMetrIs | Bettas | 5 | 26-10-06 18:16 |
Black Water | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 02-02-05 20:41 |
Black Neon | nkarvounis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-10-04 09:30 |
Black background | afrodite | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 26-03-04 10:47 |