|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κομματι ειναι "Calexiko - Stray" ειπα να το επενδυσω και με μουσικη αυτη τη φορα το κλιπακι!
Ειδες ποσα εχει μεσα?να δουμε ποτε να ευκαιρισω να πιασω μερικα, θα επικοινωνησουμε.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Eξαιρετικό φίλε Μιχάλη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=mPIdA30xzAc
ενα ωραιο βιντεο, οπου σκαβουν,σκαβουν,σκαβουν!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Nεες φωτογραφιες, σημερινες...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω!Μεγαλη οικογενια...χαχαχααα...Πολυ ομορφο,αυτο το φυτο που εχει φουντωσει ετσι τι ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
To γραφω στη γωνια της φωτο...java moss
|
||||
|
||||
![]()
ουπς δεν το προσεξα...Εχει φουντωσει για τα καλα παντος...πολυ ομορφο...Να σε ρωτησω κατι?με τι την εχεις πιασει στις πετρες?εγω μια φορα πηγα να βαλω και ξηλωθηκε αμεσως απο corydoras...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπέροχο τραγούδι και ακόμα πιο υπέροχο το ενυδρείο σου συγχαρητήρια!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο το ενυδρείο σου Μιχάλη!!!
![]() Δεν είχα δει τις τελευταίες φωτό,έχει γίνει απόλαυση να το βλέπεις! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ.
Αυτες τις μερες μειωσα τον πλυθησμο στα μισα, εχω μεινει με περιπου 7 ψαρακια, και ειμαι σε αναμονη για ενα εξωτερικο φιλτρακι, οποτε θα κανω καποια ανακαινηση του στησιματος, και ελπιζω να βγει το ιδιο ομορφο και καλυτερο μιας και θα λειπει το εσωτερικο φιλτρακι.
|
|||
|
|||
![]()
Σε τι φιλτρο προσανατολιζεσαι γι αυτα τα λιτρα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα το πιο μικρο Eheim Classic το 2211, και για να χωραει στο ντουλαπακι και επειδη δεν θελω μεγαλυτερο μιας και σε 40 λιτρα αμα βαλω μεγαλυτερο θα εχουμε φανομενα υδροστροβιλων!!!!
Εξαλλου μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το εσωτερικο 2008, αλλα θελει καθαρισμα καθε 2 μηνες περιπου και ειχα βαρεθει, ασε που φοβομουν για κανα ξαφνικο κρασαρισμα του συστηματος.
|
||||
|
||||
![]()
Είναι καταπληκτικό το πόσο όμορφο μπορεί να γίνει ένα ενυδρείο 40 λίτρων... Απλά, ΤΕΛΕΙΟ!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φτου φτου ζηλευω
![]() ----- πια ειναι η ονομασια του φυτού? |
|
||||
|
||||
![]()
Christmass Moss
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Μιχάλη,σορυ που σου χαλαω την παρουσίαση...αλλά εχω μερικές τελευταίες ερωτήσεις...
Μπορώ να βάλω και εγώ μοσ..Η απορία μου είναι,λογο οτι εχω και τζουλιντοχρομις που ισως την ξεριζόσουν... Δεύτερη ειναι οτι αν βάλω αυτο το φυτό,το ενυδρείο μου δεν θα σταματήσει να ειναι βιοτοπικό;
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Xmm,πιθανοτατα θα σταματησει να θεωρειται πιστη αναπαρασταση του βιοτοπου.
Εγω την Moss την εβαλα, οχι επιτηδες αλλα κατα λαθος, και απο ενα μικρο κλαδακι αρχισε να μεγαλωνει και εγινε οτι εγινε, και μιας και μου αρεσε το αφησα. Αν ομως το εστελνα στο διαγωνισμο του AGA στη κατηγορια βιοτοπικο, θα φροντιζα να βαλω φωτογραφιες χωρις τη Moss. Οσο για τα julidochromis δε νομιζω να τους ενοχλησει ουτε και αυτα να την ενοχλησουν.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.πολύ όμορφο το ενυδρίο σου. Ήθελα να σε ρωτήσω αν και έχει περάσει πολύ καιρός τις πέτρες τις είχες αγοράσει ή τις είχες μαζέψει από κάπου.Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βρεις πέτρες σε καταστήματα με οικοδομικά υλικα. μερικά έχουν τεράστια ποικηλια . Η πιο οικονομικά από χωράφι .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |
steady(βιοτοπος malawi) | steady | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 21-02-07 23:14 |
site για shelldwellers;; | fishme | Tanganyika | 7 | 09-03-05 20:03 |