|
|
||||
|
||||
![]()
το ph χθες που το ειχα μετρησει μου εβγαλε 8.σημερα επεσε 7,5.
KH δεν γνωριζω γιατι δεν εχω τεστ |
|
||||
|
||||
![]()
Μισή μονάδα εφόσον μετράς σωστά είναι πολύ μεγάλη πτώση σε μια μέρα!!! Προτείνω να ξαναμετρήσεις και καλό είναι να προμηθευτείς και τεστ για ΚΗ! Εκ πρώτης όψεος έχει αρκετό CO2 το οποίο κατεβάζει την ΚΗ και συμπαρασύρει το ΡΗ!!!
Προσοχή!!!! Τα ψάρια σου πως αντιδρούν???
|
||||
|
||||
![]()
οπως εχω πει σε αλλο ποστ αυτη την στιγμη το ενυδρειο δουλευει χωρις ψαρια μεχρι να πεσουν εντελως και τα ΝΟ2.με την πρωτη ευκαιρια θα παρω και τεστ για ΚΗ.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ουπς! Μου ξέφυγε ναι έχεις δίκιο!!
Με την πτώση του ΡΗ πάντος αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι το τεστ σου για CO2 μάλλον λεει αλήθεια!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίπασμα -TROPICAL AQUA PLANT- | Meliteas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-06-06 12:33 |
Tetra Co2 Οδηγίες χρήσης | PascM | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-04-06 23:16 |
Co2 Tetra | IVAN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 14-02-06 14:25 |
An unknown aquatic plant species I found in Evia | pavlos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-01-03 04:02 |
TETRA CO2 OPTIMAT | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:37 |