|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι πετρες αυτες υποπτες μου φαινονται, τις τσεκαρες?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
παντως πολυ καλη προσπαθεια μου αρεσε και η φαντασια σου μπραβο!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.ειναι αληθεια οτι γενικα των τελευταιο καιρο εχω ρηξει πολυ διαβασμα και προσπαθω να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερα.φυσικα μονο με την βοηθεια σας θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο(ασχετα αν βγηκε καλο η κακο)και σας ευχαριστω πολυ γιαυτο ![]() Παράθεση:
και κυριως ο κυριος που τις ειχα προμηθευτει τις εχει στα δικα του ενυδρεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τσεκαρισμένες όταν σου λενε φίλε μιλάμε για το αν είναι ασβεστολιθικές ή όχι! Βέβαια πάντα ανάλογα με τι ψάρια σκέπτεσαι να βάλεις μέσα!
|
||||
|
||||
![]()
sorry δικος μου λαθος τροπος απαντησεις.
οι πετρες δεν ειναι ασβεστολιθικες. τα ψαρια που θελω να βαλω ειναι neon-ramirezi και ισως corry η danio zebra. σαν κυριως βασει θελω να ειναι τα νεον αλλα δεν ξερω τι θα γινει με το ph μιας και απο οτι εχω διαβασει θελουν ph το πολυ 6,8-7. |
|
||||
|
||||
![]()
Για ρίξε λίγο διάβασμα εδώ : http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |