|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο μου φαινεται. κατι τετοιο σκεφτομαι εδω και καιρο αλλα δεν προλαβαινω. εχω ενα γυρω στα 60 λιτρα και το σκεφτομαι. για αλλαγη με κατι καινουργιο απο το μεγαλο το 400ρι με κιχλιδες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο είναι...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο-εξαιρετικό
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ZHΛΕΥΩ
οντως υπεροχο φαντοζομαι αφου θα υπαρχει το μεγαλο η συντηρηση του δε θα ειναι τοσο δυσκολη να κατακδευασεις καπιο sump το εχεις σκεφτει ????
|
||||
|
||||
![]()
Μικρο,λυτό και ωραίο...Μπράβο σου...
|
|
|||
|
|||
![]()
Στην αρχή έλεγα να κάνω, μετά αποφάσισα να το κάνω "φορητό", ουσιαστικά άλλωστε το φίλτρο που έχω για τα λίτρα του "sump" είναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη που ξεθαβω ενα τοσο παλιο θεμα, ηθελα να ρωτησω για τον φωτισμο, επιτηδες εβαλες τοσα watt η σου περισσευε και αυτη??? Εγω σκευτομουν για ενα δεκαλιτρο πως με μια pc 9w 50/50 και ενα led 3w λευκο θα κανω δουλεια.. Τουλαχιστον με 18w 50/50 θα ειμαι οκ?? Αν και τα 9 μου καλοπεφταν για λογους θερμοκρασιας και οικονομιας καθως το πελτιερ ειναι λιγο ζορικο (130w+) και οσο θερμοτερος ο κυβος, τοσο χειροτερα..
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτιστικό για mini reef 120 L | nikman | Φωτισμός | 5 | 12-04-07 16:20 |
Mini reef | deMetrIs | Nano Reef | 28 | 10-12-06 14:35 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |
mini reef ή fish only ??? | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 09-12-05 08:55 |
Mini Reef ή Ουτοπία? | medoc30 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 25-11-05 23:42 |