|
|
|||
|
|||
![]()
Ριξτε μια ματιά στην φωτο του ενυδρείου μου......... Ενοείται πως θα γίνει κανονική παρουσίαση αλλα δείτε λίγο πως ειναι το νέο μου δισκοενυδρείο.....οπως φαίνεται υπάρχουν και σκοτεινές περιοχές ΄τις οποίες προτιμούν οι δίσκοι για αναπαραγωγές......
Υ.Γ. Οι λάμπες ειναι λίγο ανεβασμένες για λόγους συντήρησης......κατεβαινουν κάτω τουλάχιτον 15 cm.
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια, πολύ ωραίο το ενυδρείο Γιάννη!!!
![]() Είναι το 1500λιτρο που έλεγες..? Ποιούς δίσκους έχεις? Πολύ ωραίες ρίζες, είναι mangrove? Που τις πέτυχες..? Μου αρέσουν πολύ οι σκοτεινές περιοχές και η άμμος και με τέτοιο ύψος ενυδρείου... ![]() ----------------------------------------- Λίγο σκοτεινή η φωτό όμως, δε διακρίνω πολλά πράγματα! ![]() Ελπίζω τα κρεμαστά ΜΗ να έχουν γυαλί από κάτω... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπες HQI | nikitasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 12-03-07 13:36 |
Sylvania Grolux | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-02-07 00:10 |
Περί sylvania.. | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 16-09-06 10:18 |
Λάμπες Sylvania T-8 | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-01-06 22:47 |