|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok,θα ρωτήσω...Ήλπιζα όμως να μην ήταν μόνο ένα το γένος που έψαχνε αλλά να είχε και εναλλακτικό,γιαυτό ξαναρώτησα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σωστότερα έπρεπε να γράφω palaemonetes sp., ενδεικτικά αναφέρει στο συγκεκριμένο site την palaemonetes ivonicus... Σίγουρα με ενδιαφέρει εκείνη που ζει σε blackwater ![]() ![]() Πάντως να ανήκει στο συγκεκριμένο γένος! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Genirous : 28-06-07 στις 08:15 |
|
||||
|
||||
![]()
Ok...Πόσες περίπου θέλετε για να ξέρω;Συνήθως αν είναι αρκετά κομμάτια το ψάχνει περισσότερο...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
εγω εχω δυο απο αυτες. αξιζει να σας πω πως ειναι πολυ φιλικες μονο που κατα τη διαρκεια του φαγητου κανουν πολεμο για να παρουν αυτο που τους ανηκει.ηταν φτηνες. ειναι πολυ ανθεκτηκες τις εχω πανω απο 2 χρονια.
αυτα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικό Αμαζονίου | geo_hal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 15-03-07 11:23 |
Liolios + Filou (Κοινωνικό Αμαζονίου) | Liolios | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 38 | 27-01-07 11:36 |
Φυτά για Βιότοπο Αμαζονίου | Apostolis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 14-09-05 13:21 |
Παραγγελεία από Γαλλία-Ψάρια Αμαζονίου- | Husky_Jim | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-05-05 08:35 |
Ο καρχαρίας του....Αμαζονίου! | stergios | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 05-09-04 19:09 |