|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα μπα περίεργε...
Δεν έχω βρε αφού έτρωγα χααχχα |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε halvas69 τράβηξες φώτο και την πατρίδα "Αιτωλικό".
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Γιωργαρε αφου το φωτοσοπ το δουλευεις καλα δεν μπορουσες να μου βαλεις λιγο μαλλακι στη φωτογραφια ετσι να χαρω λιγο.Οχι τιποτα κοτσιδες αλλα λιγο χνουδακι δε θα με χαλαγε....Ετσι για να θυμηθω τα παλια
![]() ![]() ![]() ![]() Περα απο την πλακα περασαμε καλα και φαγαμε ακομα καλυτερα.Ας ειναι καλα ο Δημητρης τον οποιο και ευχαριστουμε για τους ωραιους μεζεδες που μας ετοιμασε. Παντα τετοια αλλα με περισσοτερη παρεα!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Από καφέ το ξεκινήσατε ...πάλι μασαμπούκα χαλβαδούλι μου....
![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως από τα πρόσωπα βλέπω ότι καλοπερνάτε... πάντα τέτοια, Caverman |
|
|||
|
|||
![]()
Εισαστε για κανα καφεδακι το Σ-Κ γιατι αν αρχισουν τα σχολεια αντε να τους πετυχουμε μερικους.
Θελω να μαθω και πως τα περασε και ο Χαλβας μας και κυριως τι ψαρια επιασε. Αντε να δηλωνουμε συμμετοχη!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, ναι καθώς θα μας φύγει ο JohnT για τα βόρεια σύντομα.
Να πάρουν και τα περιοδικά τους όσοι δεν επικοινώνησαν μαζί μου. ΑΚΟΥΣ ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Aκόμα τα περιοδικά Μόντυ???
![]() Ναρθω για καναν 3ωρο καφέ να τα δώσουμε???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χθες πήγαμε μία βόλτα στο Αίγιο με Sak & Yiatse να αποχαιρετήσουμε τον αγαπητό μας Junior "JohnT" γιατί από την επόμενη εβδομάδα θα πάει Θεσσαλονική καθώς μπήκε στην γεωπονική. Μου υποσχέθηκε δε, ότι μόλις πάρει το πτυχίο του, θα μου ανθίσει τις ανούμπιες. Ελπίζω να μας τον προσέξετε τον μικρό μας, οι του ΚΒΕ, αλλιώς θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σας. Παραθέτω ελάχιστο φωτογραφικό υλικό με 2 άγνωστες ψωνάρες που διαβάζουν το Madame Figaro. ![]() Στην επόμενη φωτογραφία ο Σάκης "Ρουβάς" προσπαθεί να κάψει την φωτογραφία για να κλέψει την φωτογένεια του JohnT. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντηση στην Πατρα.... | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 26-03-07 22:17 |
Συνάντηση ΠΑΤΡΑ? | DimmyF | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 66 | 08-02-07 23:42 |