|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως έγραψες δεν του ανάβεις τόσες ώρες (όσες είχε συνηθίσει) το φως! Αυτό άλαξε την ρουτίνα του οπότε και τον κάνει να νιώθει κάπως παράξενα και ξένα προς το περιβάλλον! Πιστεύω οτι τώρα που θα πέσει η θερμοκρασία και θα επαναφέρεις την ρουτίνα θα είναι όπως πρώτα!
Υ.Γ. Πόσο καιρό τον έχεις? Μήπως είναι γεράκος?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γερακος αποκλειεται να ειναι διοτι τον εχω εδω και 2 μηνες!Αντε να πεσει η θερμοκρασια να ερθουμε στα ισια μας.Μηπως εχει παθει σοκ? |
|
||||
|
||||
![]()
Κατά κάποιον τρόπο μπορείς να το πεις και έτσι! Δεν είναι βέβαια σοκ αλλά είναι η αλλαγή που τον ξενίζει!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπαρχει περιπτωση να τον χασω μετα απο αυτο το σοκ?Εννοω να του προκαλεσει καποια ασθενεια? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το νομίζω μην ανησυχείς!!! Παρατηρησέ τον και ενημέρωνέ μας για την εξέλιξή του πιστεύω οτι θα επανέλθει στα φυσιολογικά του σύντομα! (μέχρι τον επόμενο καύσωνα)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σ'ευχαριστω παρα πολυ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ να συμπληρώσω ότι την θερμοκρασία στο ενυδρείο τώρα το καλοκαίρι την κρατάμε σταθερή με ανεμιστηράκι και κοντρόλερ και όχι με αλλαγές νερού χαμηλότερης θερμοκρασίας και ειδικά σε ένα τόσο μικρό ενυδρείο σαν αυτό του μονομάχου σου.
Η διακύμανση της θερμοκρασίας έτσι μπορεί να είναι μεγάλη και απότομη. Αυτό είναι χειρότερο από μία λίγο ψηλότερη αλλά σταθερή θερμοκρασία. ¶λλωστε γράφεις ότι με το κλιματιστικό έχεις 26-27 βαθμούς στο δωμάτιο. Νομίζω ότι είναι αποδεκτή θερμοκρασία για μονομάχο. Και μη σκεφτείς να μεταφέρεις το ενυδρειάκι κάτω από το κλιματιστικό. Όσο για τα φώτα θα συμφωνήσω με τον PascM να συνεχίσεις όπως τα είχες αρχικά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορια για εγκυο??? | marios400 | ¶λλα ζώα | 8 | 21-03-07 00:09 |
απορια για πετρες | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-09-06 09:27 |
απορια για ανεμιστηράκια | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 07-07-06 14:19 |
Απορια για φελιζολ. | vassilios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-10-05 09:01 |
ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΙ | maria_nik | Χρυσόψαρα | 8 | 19-06-04 22:08 |