|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα (steady) καλό το ενυδρείο, αλλά οι ρίζες είναι απελπιστικά λίγες και μικρές...η άμμος είναι σχεδόν τέλεια!!!
Η τελευταία φωτό που ανέβασες δεν έχει σχέση με ποταμό blackwater, αλλά whitewater... ![]() ... Αν θες να πάρεις μια γεύση από μαύρο ποταμό ρίξε ένα βλέφαρο εδώ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ειναι απαραιτητο οτι παντου θα εχει τεραστιους κορμους...τι λες? ναι οντως για τη φοτο εχεις δικιο με εξαπατησε το site που τη βρηκα και μια extra φοτο για σενα ''ηλιοβασιλεμα στο rio orinoco'' ![]() ![]() ![]() και στη δευτερη δες ενα δειγμα αμμου φαινεται καθαρα πως ειναι στις οχθες...
|
||||
|
||||
![]()
...ανάλογα για τι δίσκο μιλάς...
![]() ...για τον symphysodon discus (wild heckel red) που απαντά στο μαύρο ποταμό (όπως αυτός της τελευταίας φωτό του mios), ζει κυριώς στους παραπόταμούς του rio Negro και βρίσκει καταφύγιο ανάμεσα σε πολλές ρίζες, μικρές και μεγάλες, μιας και δεν υπάρχει καθόλου υποβρύχια βλάστηση... ...για τους υπόλοιπους δίσκους όμως δε θεωρώ ακριβές βιοτοπικό ενυδρείο δίσκων κάτι τέτοιο (blackwater με ξύλα)...εκτός αν ο ποταμός προέλευσής τους είναι μαύρος... ![]() -------------------------------- ...όσο για orinoco δεν έχω πληροφόρηση, ας εκτιμήσει ο πλέον κατάλληλος... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ξεκαθαρισα για δισκους δεν ξερω απλα βρηκα ενα ωραιο ενυδρειο βιοτοπου και ειπα να τον βαλω σε αυτη την κατηγορια για τους δισκαδες!!!!
ειδες πως ειναι η αμμος στη δευτερη φοτο?σαν πουδρα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά ούτε αυτή η φωτό (2η) είναι από rio Negro...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιαυτο την εβαλα για να δω τι θα μου πεις το νερο και οι πετρες οντως δεν παραπεμπουν σε negro αλλα τοσο λευκη και ψιλη αμμο μονο ο negro δεν εχει? οποτε?δεν θα υπαρχει καποιο σημειο του ποιο καθαρο?
|
||||
|
||||
![]()
παντως κυριοι,τα βιοτοπικα ειναι κατι σχετικο.
οι περισσοτεροι απο εμας γνωριζουν οτι μιλαμε για βουρκους στην κυριολεξια,και τουλαχιστο οποιοι θελουν να φτιαξουν κατι συγκεκριμενο πχ βιοτοπικο δισκων...δεν ειναι και απο τα ομορφοτερα θεαματα για ενυδρειο... εε,καπου εκει παντα επεμβαινει η αισθητικη μας,καθοτι και να το θελαμε πολυ να αντιγραψουμε εναν κυριολεκτικο βιοτοπο,η γυναικα μας εχει αλλη αντιληψη επι του θεματος ειδικα αν βρισκεται το ενυδρειο στο σαλονι μας..... και συνεχιζω οτι δεν μιλαω για ομορφα ενυδρεια με πολλες ριζες και λευκη αμμο.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|