|
|
||||
|
||||
![]()
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι ανάμεσα στο ενυδρείο και την βάση του καλό είναι να βάζουμε ένα κομμάτι φελιζόλ.
Δεν έχει να κάνει με το αν είναι DIY ή έτοιμο. |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο επειδη δεν εχω δει εργοστασιακο χωρια πλαστικο αναμεσα γιαυτο το λεω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε πάλι, γκαβά και τα 2 σας
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμενο CAYMAN το βρηκα πριν τεσσερεις μηνες χωρις την βαση και σε μαυρο χρωμα 440 ευρω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το cayman είναι κωδική ονομασία της ferplast όπως το rio της juwel.
Επειδή έχω το rio180 και το cayman 110, άποψή μου είναι ότι το cayman είναι καλύτερο από το rio και σε ότι αφορά αισθητική (καπάκι) και σε ότι αφορά εξοπλισμό (φίλτρο, χρονοδιακόπτη, φωτισμό). Ψάξε να βρεις τιμές για το cayman χωρίς την ξύλινη επένδυση. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχετε δίκιο, γιατί βρήκα το ίδιο ενυδρειο χωρίς βάση 360 ευρώ και με βάση άλλα 200 ευρώ στο http://www.reptilica.de/product_info...ional_(gr_4317).
Εγώ όμως θέλω να βάλω το ενυδρείο στο γραφείο μου όπου οι βιβλιοθήκες μου έχουν κερασί χρώμα, και θα ταιριαζει γάντι το cayman cherry. Εστειλα email στη reptilica και τους ρωτάω αν το έχουν. Πάντως 500 ευρώ μόνο για το χρώμα είναι πολλά. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aν είναι να το φέρεις από Γερμανία κοίταξε και εδώ :
http://www.aquaristic.net/aquarium/a..._artperpage=50 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος - αγορά ενυδρείου | mpampis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-04-09 14:44 |
ερώτηση για αγορά ενυδρείου | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 09-06-05 07:39 |
Αγορά νέου ενυδρείου // τιμες, διαστάσεις | maria_nik | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-11-04 22:54 |
Βοήθεια για αγορά ενυδρείου. | babis85 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-08-04 22:06 |