|
|
||||
|
||||
![]()
Κόβεις το βίσμα από την άκρη και συνδέεις το μαύρο και το κόκκινο καλώδια με τον μετασχηματιστή. (Κανονικά το κίτρινο είναι γείωση).
Αν δεν σου δουλεψει την πρωτη φορά, σύνδεσε αναποδα το κόκκινο και το μαυρο με τον μετασχηματιστη (υπάρχει πολικοτητα). |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΩΣΗ
στους υπολογιστες υπαρχουν 12V και 5V το μαυρο-κοκκινο ειναι τα 5 και το μαυρο κιτρινο ειναι τα 12 τωρα το ανεμηστηρακι σου ειναι φτιαγμενο για να περνει 12v απο τον υπολογιστη σου μπορεις ειτε να βρεις ενα τροφοδοτικο 36V και να τα βαλεις σε σειρα ειτε ενα των 12V και να τα βαλεις παραλληλα ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
...νομίζω ότι το μαύρο-κόκκινο είναι 12V...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι.. στα pc τα 12 ειναι το κιτρινο...
|
|
||||
|
||||
![]()
...συγνώμη τότε για την παρέμβαση...
![]() ...πάντως τα ανεμιστηράκια για PC που έχω (της ΤΙΤΑΝ) δεν... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
netblues σε μένα δουλεύει με το κοκκινο- μαυρο......
Μήπως τελικά έχει να κάνει αναλόγως με την εταιρία που τα κατασκευάζει και διαφέρει απο μάρκα σε μάρκα...??? |
|
||||
|
||||
![]()
To τροφοδοτικό βγάζει 12V στο κίτρινο και 5V στο κόκκινο...
Το ανεμιστηράκι τώρα έχει μαύρο και κόκκινο και είναι 12V. Είναι αυτονόητο λοιπόν (για εμένα τουλάχιστον) ότι συνδέουμε το κίτρινο από το τροφοδοτικό (12) με το κόκκινο από τον ανεμιστήρα...
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΛΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 30-03-07 20:04 |
Συνδεση 2 λαμπτηρων | epistimon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 31-12-05 20:12 |
συνδεση αντλιών μεσα στο νερο ! | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 16-09-05 23:24 |