|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα... δεν εχει σημασια το μεγεθος. Και ξαναλεω, δεν μιλαω για απλη λαδιλα αλλα για πετσα που μαζευεται με το δαχτυλο...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() περα απο την πλακα σαν πετσα απο το γαλα δεν ειναι εμενα αλλα οτι σπαει σε κομματια αν βαλω δαχτυλο σπαει...
|
||||
|
||||
![]()
εχει εμφανιστει και σε μας στο μαγαζι σε ενα και μονο ενα ενα ενυδρειο που στεγαζει φυτα και οχι ψαρια....ακομη και με αλλαγες νερου..δεν υποχωρει....
δεν μοιαζει βεβαια και με πετσα,αλλα ειναι παχυ σχετικα σαν φιλμ....... |
|
||||
|
||||
![]()
συγνώμη που επεμβαίνω αλλά μήπως αυτό που περιγράφεται είναι αποικίες μικροβίων που ίσως τώρα με την ζέστη να ευνοήθηκε η ανάπτυξή τους ??
για κοιτάξτε το ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μέχρι τώρα όμως δεν έχω έντονα το φαινόμενο όπως πέρυσι... Caverman |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη η "πετσα" που αναφερεται ειχε παρουσιασθει στο ενυδρειο του μονομαχου τον Απριλιο και μετα απο δυο-τρεις αλλαγες νερου δεν
ξαναπαρουσιασθηκε.Επομενως συμπεραινω οτι δεν πρεπει να εχει σχεση με την υψηλη θερμοκρασια. |
|
||||
|
||||
![]()
Eχω παρατηρησει και εγω αυτο το φιλμ, και μου συμβαινει μονο οταν βαζω νερο σε μια λεκανη απο το ενυδρειο μου για να πειραματιστω με κατι
Δεν προκειται για λαδιλα, ειναι λευκο και μοιαζει να ειναι σχηματισμοι αλατων στην επιφανεια, τουλαχιστον ετσι εχω υποθεσει. Δημιουργειται μονο σε στασιμο νερο σε μενα. Ειναι πολυ ενοχλητικο. Αν μπορουσαμε να εξακριβωσουμε τι ακριβως ειναι θα ειχε πολυ ενδιαφερον.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλμ..αλλα δυστυχως οχι noir........ | klaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 19-07-06 12:54 |
Φιλμ στην επιφάνεια | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-10-05 10:23 |