|
|
||||
|
||||
![]()
Αρχικά σαν καινούρια δεν ξέρω πως να απευθυνθώ στα παιδιά στη Θεσσαλονίκη(οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη!!)!!
Την τροφή του όντως θα τη μειώσω, όσο για τα βακτηρίδια αν δεν τα πάρω, το στρώσιμο γίνεται μόνο με το αντιχλώριο?? Επιπλέον θα αρχίσω να προσθέτω αντιχλώριο στις αλλαγές νερού, αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμα για την αλλαγή του περιβάλλοντος μέχρι να στρωθεί το ενυδρείο!! Το ψαράκι φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση εδώ και 10 μέρες μέσα στα 5lt!! Είναι ζωηρό, παίζει και τρώει κανονικά! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και θα ψάξω λίγο παραπάνω για τα ζωντανά φυτά! Αν όντως πάρω θα είναι σίγουρα από αυτά που μου προτείνεις Blanch!!!
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!!! Και μια και θα είμαι Θεσσαλονίκη την Κυριακή λόγω εξεταστικής θα έρθω!
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον έχεις ήδη το ψαράκι θα έλεγα οτι δεν έχεις και πολλές λύσεις! Αν πάρεις το ενυδρείο που λες καλό είναι να βρεθείς με κάποιον/α που είσαστε κοντά και να σου δώσει μπόλι για να μεταφέρεις άμεσα το ψαράκι σου στο νεο ενυδρείο χωρίς να ταλαιπωρηθεί άλλο μέσα στα 5 λίτρα!
¶λωστε δεν στρώνει το νερό στρώνει το φίλτρο και αν κάποιος συνχομπίστας σου δώσει λίγο στρωμένο υλικό θα είναι όλα ποιο εύκολα! Το λινκ που έδωσε ο Τόλις θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες και από εμένα.
Ξεκίνησε το διάβασμα από εδώ : http://www.aquatek.gr/board/showthread.php?t=13655 Μετά εδώ : http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm Και εμείς....εδώ είμαστε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες | AXEL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-06-07 21:22 |
Απορίες | tsiko | Δίσκοι | 1 | 26-03-07 11:38 |
απορίες | guppies_2 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-01-07 22:06 |
απορίες ρουτίνας | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-01-03 22:11 |