|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο μήκος 40 χ 25 πλάτος χ 40 ύψος
Έχει ενα κεντρικό κομμάτι που το έφτιαξα εγώ με βράχο και κοχύλια απο την θάλασσα που τα έπλυνα καλά Δεν μπορώ να φέρω και την αμωνία με τίποτα έβαλα μέχρι ενα υγρό που ειναι για reef (μου το έδωσαν απο pet shop ) σαν τελευταια λύση αλλα τίποτα έκανα αλλαγές τα πάντα ρίχνω βακτήρια και το οργανάκι μου ειναι συνέχεια στο ALERT πρώτο επίπεδο στο ALARM κάνω υγρά test και μετά έχει το TOXIC τελευταίο επίπεδο ( SAFE - ALERT - ALARM - TOXIC ) Το νερό ειναι επικίνδυνο τωρα ??? γιατι φοβάμε και για τα παιδιά δεν το πειράζουνε αλλα ποτέ δεν ξέρεις./! μέσα στο ενυδρείο εχω και 8 Νέον και 10 Νάνα αναγκαστικά γιατι στρώνω ενα 120αρι για 3 SEVERUM τα οποια προσωρινά τα έχω στο 80αρι που είχα τα μικρά τι να κανω εχω προβλημα τα παιδιά καθε μέσρα μετράν τα ψάρια γιατι τα μικρά ειναι δικά τους ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι μπορεί να είναι; | KwstasV | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-05-07 17:16 |
Όποιος ενδιαφέρεται για πέτρες-άμμο ας ρίξει μια ματιά | frits | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 25-12-06 13:29 |
Όλη η ΕΗΕΙΜ με μια ματιά | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 02-11-06 22:47 |
...Για ρίξτε μια ματιά! | mgiokas | Malawi | 6 | 26-04-06 17:33 |