|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειάκι το έχω κάνει mini υδροκηπάκο. Οπότε μάλον έτσι θα μείνει τελικά. Απλά με.... γαργάλησε η σκέψη του θαλασσινού.
Στενάχωρο που δεν μπορώ να το κάνω βέβαια, αλλά τουλάχιστο από το να αρχίσω κάτι που θα το σιχτιρίσω..... Πάντως, στείλε μου αν θέλεις τη φωτογραφια. Αν σε βολεύει, να σου δώσω το mail μου Ευχαριστώ για τις γνώμες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βασικά αν το ξεκίναγες τον Σεπτέμβρη ...
και με το σκεπτικό ότι θα πέρναγες σε μεγαλύτερο σίγουρα πριν το επόμενο καλοκαίρι ... τότε θα μπορούσες να πάρεις το βάπτισμα του πυρός με το 30 αρι ... σαν άνθρωπος που ξεκίνησα από 5ο λίτρα όμως ... μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ... ότι ΔΕΝ μπορεί να δουλέψει με τις ζέστες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη accnt : 27-06-07 στις 18:17 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Οπότε..... θα μείνεις κηπάκος!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
Μινι ενυδρειο 19λ | octania246 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 27-06-07 02:16 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |