Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Λίμνες > Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης)

Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη?

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #11  
Παλιά 25-06-07, 08:11
japetus Ο χρήστης japetus δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 18-02-2005
Μηνύματα: 295
Προεπιλογή

Εγω βρε παιδια δεν εχω προβλημα με τα φιδια, σχεδον καθε χρονο εβλεπα στον κηπο μου και ποτε δεν τα κυνηγουσα.... Και οσες φορες ειχα συνάντηση με φιδι στο βουνο ή στην εξοχη ποτε δεν ενιωσα απειλη ίσα-ισα παντα προσπαθουν να ξεφυγουν πριν πλησιασεις. Σε δυο περιπτωσεις γνωστων που ισχυριζονται οτι τους δαγκωσε φιδι, εκαναν το λαθος να το πατησουν κατα λαθος. Γι αυτο και οταν εισαι σε πυκνη βλαστηση πρεπει να περπατας με βαρια βηματα.
Το οτι ο κηπος μου ειναι ενας λειτουργικος βιοτοπος που προσελκυει καθε ειδους ζωα με κανει και χαιρομαι αφανταστα. Ειδικα τα φιδια παντως ειναι πολυ ντροπαλα ζωα και αν υπαρχει συνεχης ανθρωπινη παρουσια στο χωρο, σπανια εμφανιζονται.
Το οποιο προβλημά μου με τα φιδια αφορα στους φιλους και στους επισκεπτες μου, μια και δεν ειναι και οτι καλυτερο για μενα να προπαθω να τους εξηγησω οτι καποια απο τα ζωα που περιφερονται δεν ειναι βλαβερα..

Προπερσι ηταν μια φιλικη παρεα σπιτι μου όταν ερχεται στη μαμα του ενα εξαχρονο κοριτσακι, "μαμα, μαμα έλα να δεις ένα φίδι!"
Καταλαβαινετε πώς αντεδρασε η μαμα και γιατι δεν ξαναηρθαν για επισκεψη...
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:36.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,15002 seconds with 12 queries