|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ξερω σιγουρα στο κεντρο που εχει bayern που ειναι πολυ καλες αμα θες στειλε πμ να σου πω
|
||||
|
||||
![]()
και η logo1000 οπως εχει χιλιοειπωθει μια χαρα ειναι...
πιθανον να εχει ο tarek... στο praktiker νομιζω εχειτην profi4100 που ειναι, απ'οτι μου εχουν πει, ιδια με την 4000. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια σας ευχαριστω για τις πληροφοριες για τη σιλικονη.Βρηκα κοντα στο Μοναστηρακι τη Λογκο 1000 και εχει και το σηματακι με το ψαρι.Τωρα πως να ξεκολλησω τα τζαμια?Δεν μπορω να βγαλω τη σιλικονη
------------------------- Πειραζει αμα περασω μια στρωση σιλικονης απο πανω γυρω στα 5εκ παχος?Ξερω δεν κολλαει πανω στην παλια αλλα αν πιασει και τζαμι μπολικο η φρεσκια δεν θα ειναι ενταξει?
~OPEL~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimfytakis : 23-06-07 στις 20:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ρευμα Διαροη Σε Ενυδρειο | GEORGIOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-02-06 16:18 |
διαροη ρευματος!! | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 11-03-04 11:37 |