|
|
||||
|
||||
![]()
...και γιατί να μην έχει ο ψαρής τη σωστή φωτοπερίοδο...?
![]() ![]() ... ...λέω εγώ τώρα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν λέει και στο δικό μου αλλά αυτή που σου είπα ταιριάζει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρε ταιριαζει και η sylvania και αναβει αλλα δεν εχει ιδιο φως...και σιγουρα η eurolamp δεν κανει για αλλο φυτο απο ανουμπια...
|
||||
|
||||
![]()
Την έχω και σε ένα 35αρι και τα φυτά μια χαρά πάνε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κανει μια χαρα για ολα τα ευκολα φυτα...
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ παω πασο τοτε ειχα την εντυπωση πως τα χαρακτηριστικα της δεν κανουν...
|
||||
|
||||
![]()
και οχι μονο ευκολα .... και σε αλλα και σε αλλα
|
||||
|
||||
![]()
...πάντως george, μιας και αγόρασες το φωτιστικάκι, μπορείς να βγάλεις την υπάρχουσα που είναι 9W με κάλυκα G23 και να την αντικαταστήσεις με μία των 5W με τον ίδιο κάλυκα G23, όπως αυτή εδώ της Philips... το χρώμα δεν είναι ότι καλύτερο της συγκεκριμένης, αλλά θα βρεις άλλη απόχρωση σε osram ή sylvania...
...οπότε ούτε άλγη...ούτε μικρή φωτοπερίοδος... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε μικρά ενυδρεία | Eagle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 02-03-07 14:14 |
Φωτισμός σε φυτεμένο ενυδρείο | celica192tsport | Δίσκοι | 14 | 30-03-06 17:50 |
110W φωτισμός σε 100 λιτρα...ειναι πολλα??? | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-02-06 12:56 |
Φωτισμός σε DIY καπάκι | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 12-11-05 18:41 |
Φωτισμός, νερό και φιλτράρισμα σε ενυδρείο με δίσκους | nigeron | Δίσκοι | 19 | 05-09-05 16:47 |