|
|
||||
|
||||
![]()
οπως γραφω και στο υπομνημα συντομα οι γονεις θα καταπονηθουν πολυ απο το τσιμπολογημα των μικρων και θα αρχισεις να εχεις εντασεις στο ενυδρειο ή θα διαπιστωσεις να λειπουν λεπια απο τους γονεις και να εχουν μαυρα στιγματα..... Τοτε θα καταλαβεις οτι πρεπει να χωρισει τα μικρα...... Επειδη το ενυδρειο σου μου φαινεται μεγαλο (αληθεια ποσα λιτρα ειναι;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι 240 λτ.Τα μικρά έλεγα να τα αφήσω εκεί αλλά μου φαίνεται πολύ μεγάλο για τόσο λίγα και μικρά.Λέω να τα βάλω στο 120 της φώτο (60*40*60) για πιο ευκολία στο καθαρισμό και στο τάισμα .Αργότερα θα τα ξαναβάλω στο ίδιο και οι γονείς στο μικρό (αν και θα βάλω αλλό ένα 120 *60*60 και ένα LIDO 120 να γεμίσουν τα κενά στα ράφια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τυλιξε το σφουγγαρι με λευκο υαλοβαμβακα για να μην φαινετα το σκουρο χρωμα του. Καλη επιτυχια!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν τα μικρα
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε φιλε.........τερατα γινανε.....σχεδον.....
|
|
||||
|
||||
![]()
τελεια ειναι να σου ζησουν......μπραβο μπραβο σου.......
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ KOI | kingelvis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 13-06-07 07:36 |
αναπαραγωγη | deMetrIs | Bettas | 15 | 10-10-05 23:36 |
Αναπαραγωγη severum | hlias | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 04-05-05 20:27 |
artemia αναπαραγωγη | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-03-05 16:01 |
''Αναπαραγωγη'' φυτων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-03-05 00:22 |