|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια με γνωρίζουν εδώ και 4 χρόνια. Στην λιμνούλα είναι από 1-5-07. Νομίζω πως καταλαβαίνω πότε είναι στρεσαρισμένα και πότε ευτυχισμένα. Η συμπεριφορά τους το δείχνει καθαρά. Ασε που μόλις εμφανιστώ χωρίς να κάνω τίποτα έρχονται κοντά μου και όταν βάλω το χέρι μου στο νερό το αγγίζουν με ήρεμες κινήσεις.
![]() Μόνο μην μου πείτε να μην τα χαιδεύω, γιατί φροντίζω να έχω πάντα καθαρά χέρια. ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχεις απαντήσει από μόνη σου φίλη μου. Όπως λες τα έχεις 4 χρόνια. ΚΑι εγώ τα χαϊδεύω. Δεν έχει πει κανένας το αντίθετο. Θα έλεγα κιόλας ότι είναι η πιο όμορφη στιγμή του λιμνόφιλου να μπορεί να αγγίξει τα ψαράκια του και συνάμα να τρέφονται από το χέρι του. Η απόλυτη χαλάρωση. Ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα με ολα τα ψαρακια ηρεμεις.Καθεσαι σε μια γωνια και τα απολαμβανεις.Φυσικο ηρεμιστικο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΕΡΑΤΟΦΥΛΛΟ!!! | mariah | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 24-02-07 21:33 |
αποριες για MH | nikitasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-11-06 00:31 |
αποριες για νεο θαλασσινο | kazanasb | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-03-06 16:32 |
αποριες για υποστρωμα+.... | rita | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-12-05 23:58 |
ΔΙΛΛΗΜΑ ΜΕ KOI ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΟ-PLEASE HELP | Μάνος Καλονόμος | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 02-06-05 18:46 |