Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Greek Aquarist's Boards

Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-06-07, 19:46
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Εγω τουλαχιστον τον κακο τον κανω επωνυμως.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-07, 19:53
Το avatar του χρήστη chris129
chris129 Ο χρήστης chris129 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Καλαμαρια΄- θεσσαλονικης
Smile

και εγω επωνυμα λεω την αποψη μου αλλωστε στο συλλογο υπαρχουν τα στοιχεια μου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-07, 19:54
Το avatar του χρήστη steady
steady Ο χρήστης steady δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ(ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ)-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην steady
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chris129 Εμφάνιση μηνυμάτων
ολα αυτα ξερετε γιατι συμβαινουν....γιατι με αυτα και αυτα εφυγαν μελοι του ΠΣΦΕ που ηταν πολλη αξιολογα και θα μπορουσαν να κρατησουν την σελιδα του ΠΣΦΕ και οχι ναι ειμαστε τωρα φιλοξενουμενοι ετσι ειναι αυτα τωρα αναγκαστικα παιζουμε με τους ορους και νομους αλλων
οταν λες την σελιδα του πσφε αυτην ενοεις?http://www.aquarist.gr/mambo/index.php γιατι εγω αυτη ξερω οτι ειναι η σελιδα του ΠΣΦΕ το gab ειναι απλα ενα φορουμ που ξεκινησε με πρωτοβουλια και εξοδα του τολη αν δεν κανω λαθος

συγνωμη που επεμβαινω στη συζητηση σφηνα δεν ειμαι ο πλεον καταλληλος
Παλιά 18-06-07, 19:58
accnt Ο χρήστης accnt δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΑΛΙΜΟΣ
Προεπιλογή

Εγώ λέω ότι πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο…
Τόλη είσαι αρκετά Δημοκρατικός, αφήνεις τις καταστάσεις να εξελιχθούν, ίσως και λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Μετά όμως αλλάζεις και γίνεσαι λίγο «κακός»….
Θέλω να πω ότι ίσως σε τέτοια θέματα να γινόταν προσωπική και με pm επαφή, μεταξύ εσένα ή των ανάλογων Mod, με αυτούς που «ξεφεύγουν» λίγο, από την αρχή που δημιουργείται το θέμα και όχι να αφήνεις να συνεχίζεται και μετά να πέφτει μαζικό σβήσιμο, γιατί έτσι «χτυπάει» άσχημα σε όλους. Και αρχίζει να φαίνεται κάπως…
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός…
Παλιά 18-06-07, 20:00
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Γιαννη αν αφηνω κατι να εξελιχθει, ειναι γιατι δεν με πειραζει μια στις τοσες να γραφτει και κατι ασχετο. Οταν αυτο γινεται συνεχεια ομως, και μαλιστα μετα απο προειδοποιησεις ουκ ολιγες, δεν σημαινει κατι?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-07, 20:06
accnt Ο χρήστης accnt δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΑΛΙΜΟΣ
Προεπιλογή

Αν έχουν γίνει συγκεκριμένες προειδοποιήσεις στα άτομα αυτά, πάω πάσο…
Απλά, καλό θα ήταν να προλαβαίνουμε κάτι στην αρχή, όσο μπορούμε βέβαια, γιατί έχουμε και άλλες δουλειές…
Παλιά 18-06-07, 21:21
Το avatar του χρήστη klaz
klaz Ο χρήστης klaz δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: εις την συμπρωτευουσαν....
Προεπιλογή

δεν θελω κατι να προσθεσω σε ολα αυτα που ειπωθηκαν,νομιζω οτι η στιγμη δεν ειναι καταλληλη.
προτιμω την σιωπη.
καμμια ορεξη για οποιαδηποτε αντιπαραθεση μαζι σου τολη. δεν υπαρχει λογος αλλωστε.τα λεγομενα σου ειναι απολυτως σεβαστα.
ας ειναι καλα ο ξενιος Διας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-07, 22:11
Το avatar του χρήστη chrisx
chrisx Ο χρήστης chrisx δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αρτα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην chrisx
Προεπιλογή

Οι Administrators (διαχειριστές των forum) έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν λειτουργίες, να διαχειρίζονται τους χρήστες, τις ομάδες χρηστών, κλπ. και οι moderators εχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν, να διαγράφουν να μετακινούν, να κλείνουν και να ανοίγουν θέματα, στα forum της αρμοδιότητάς τους.
Ως εδώ πολύ σωστά ένας administrator ή moderator μπορεί να διαγράψει ένα μήνυμα, ή να δώσει κάποια σύσταση σε κάποιο μέλος κλπ.
Θεωρώ όμως τουλάχιστον "ατυχείς" τις εκφράσεις του στυλ, "το σπίτι", "φιλοξενούμενοι", "'εχει κι αλλου" κλπ.
Ένα forum κύριοι δεν είναι το σπίτι ούτε του ιδρυτή ούτε του διαχειριστή ούτε των mods. Μεταφέρω από : http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum

The terms "forum" and "board" may refer to the entire com****ty or to a specific sub-forum dealing with a distinct topic.

Σαν σπίτι κάποιου θα μπορούσε να θεωρηθεί η προσωπική του ιστοσελίδα και όχι ένα forum το οποίο ανήκει στην κοινότητα.

Όπως εμείς ως users πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες του forum και να προσέχουμε την συμπεριφορά μας πρέπει κι εσείς να προσέχετε αντίστοιχα την συμπεριφορά και τις διατυπώσεις σας.

Αν τελικά όντως θεωρείται αυτό το forum δικό σας σπίτι (και δεν ήταν μια ατυχή παρομοίωση πάνω στον εκνευρισμό) σας παρακαλώ να μου το κάνετε γνωστό, ώστε να πάω "αλλού".

Χήρας Χρήστος
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές