|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω τουλαχιστον τον κακο τον κανω επωνυμως.....
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω επωνυμα λεω την αποψη μου αλλωστε στο συλλογο υπαρχουν τα στοιχεια μου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
συγνωμη που επεμβαινω στη συζητηση σφηνα δεν ειμαι ο πλεον καταλληλος
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ λέω ότι πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο…
![]() Τόλη είσαι αρκετά Δημοκρατικός, αφήνεις τις καταστάσεις να εξελιχθούν, ίσως και λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Μετά όμως αλλάζεις και γίνεσαι λίγο «κακός»…. ![]() Θέλω να πω ότι ίσως σε τέτοια θέματα να γινόταν προσωπική και με pm επαφή, μεταξύ εσένα ή των ανάλογων Mod, με αυτούς που «ξεφεύγουν» λίγο, από την αρχή που δημιουργείται το θέμα και όχι να αφήνεις να συνεχίζεται και μετά να πέφτει μαζικό σβήσιμο, γιατί έτσι «χτυπάει» άσχημα σε όλους. Και αρχίζει να φαίνεται κάπως… ![]() Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός… ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη αν αφηνω κατι να εξελιχθει, ειναι γιατι δεν με πειραζει μια στις τοσες να γραφτει και κατι ασχετο. Οταν αυτο γινεται συνεχεια ομως, και μαλιστα μετα απο προειδοποιησεις ουκ ολιγες, δεν σημαινει κατι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν έχουν γίνει συγκεκριμένες προειδοποιήσεις στα άτομα αυτά, πάω πάσο…
Απλά, καλό θα ήταν να προλαβαίνουμε κάτι στην αρχή, όσο μπορούμε βέβαια, γιατί έχουμε και άλλες δουλειές… ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν θελω κατι να προσθεσω σε ολα αυτα που ειπωθηκαν,νομιζω οτι η στιγμη δεν ειναι καταλληλη.
προτιμω την σιωπη. καμμια ορεξη για οποιαδηποτε αντιπαραθεση μαζι σου τολη. δεν υπαρχει λογος αλλωστε.τα λεγομενα σου ειναι απολυτως σεβαστα. ας ειναι καλα ο ξενιος Διας. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι Administrators (διαχειριστές των forum) έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν λειτουργίες, να διαχειρίζονται τους χρήστες, τις ομάδες χρηστών, κλπ. και οι moderators εχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν, να διαγράφουν να μετακινούν, να κλείνουν και να ανοίγουν θέματα, στα forum της αρμοδιότητάς τους.
Ως εδώ πολύ σωστά ένας administrator ή moderator μπορεί να διαγράψει ένα μήνυμα, ή να δώσει κάποια σύσταση σε κάποιο μέλος κλπ. Θεωρώ όμως τουλάχιστον "ατυχείς" τις εκφράσεις του στυλ, "το σπίτι", "φιλοξενούμενοι", "'εχει κι αλλου" κλπ. Ένα forum κύριοι δεν είναι το σπίτι ούτε του ιδρυτή ούτε του διαχειριστή ούτε των mods. Μεταφέρω από : http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum The terms "forum" and "board" may refer to the entire com****ty or to a specific sub-forum dealing with a distinct topic. Σαν σπίτι κάποιου θα μπορούσε να θεωρηθεί η προσωπική του ιστοσελίδα και όχι ένα forum το οποίο ανήκει στην κοινότητα. Όπως εμείς ως users πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες του forum και να προσέχουμε την συμπεριφορά μας πρέπει κι εσείς να προσέχετε αντίστοιχα την συμπεριφορά και τις διατυπώσεις σας. Αν τελικά όντως θεωρείται αυτό το forum δικό σας σπίτι (και δεν ήταν μια ατυχή παρομοίωση πάνω στον εκνευρισμό) σας παρακαλώ να μου το κάνετε γνωστό, ώστε να πάω "αλλού". Χήρας Χρήστος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλη αρχη,ας ελπισουμε. | skalani | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-06-07 15:18 |