|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητοί μου
Δεν γνωρίζω ποιός μετέφερε τα συγκεκριμένα ποστ εδώ και μάλιστα με πρώτο το δικό μου - σαν να άνοιξα εγώ αυτό το κεφάλαιο στο φόρουμ - αλλά τουλάχιστων έπρεπε να μεταφέρει και τα ποστ στα οποία αναφέρωμαι.'Ετσι δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις πράγμα που δεν συμβάλει σε μια υγιεί συζήτηση. Μέχρι να επανέρθουν τα ποστ που λογοκρίθηκαν δεν θα συμμετέχω στο συγκεκριμένο θέμα μια και το θεωρώ χαμένος χρόνος. Ευχαριστώ Σιγούρος Μιχάλης
|
||||
|
||||
![]()
ολα αυτα ξερετε γιατι συμβαινουν....γιατι με αυτα και αυτα εφυγαν μελοι του ΠΣΦΕ που ηταν πολλη αξιολογα και θα μπορουσαν να κρατησουν την σελιδα του ΠΣΦΕ και οχι ναι ειμαστε τωρα φιλοξενουμενοι ετσι ειναι αυτα τωρα αναγκαστικα παιζουμε με τους ορους και νομους αλλων
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω απλα θα πω οποιος εχει τη μυγα να φερει πισω. γιατι οποιο ποστ λεει τα πραγματα καπως διαφορετικα απο αυτα που θελετε να ακουτε ειναι και αυτοματα κατηγοριες για καποιους .δειτε το ως προσωπικη αποψη και μην το θεωρητε μομφη οποτε δεν υπρχει κατι για να ανακαλεσω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οταν η προσωπικη αποψη εκφραζεται δημοσια και λεει οτι εφυγαν μελη του ΠΣΦΕ που θα μπορουσαν να κρατησουν μια ιστοσελιδα, ειναι καταγγελια. Περιμενω τα στοιχεια σου λοιπον, αλλιως θα θεσω το ζητημα στα αρμοδια οργανα του Συλλογου.
|
|
||||
|
||||
![]()
τολι νομιζω οτι τραβας το πραγμα πολλη μακρια και δεν πρεπει τα στοιχεια που ψαχνεις ειναι μεσα στον GAB αλλα μια και σου αρεσει να κανεις τον κακο της υποθεσεις μπορεις αν θελεις να το κανεις οποτε θελεις και να ξερεις οτι ουτε εσυ εχεις στοιχεια για να κανεις αυτο που λες δεν εχω κατονομασει ποτε κανενα και ποσο μαλον να κατηγορησω αλλωστε το ειπα πριν δεστω ως προσωπικη αποψη που εχω σχηματιση απο τα διαφορα που ειδα και ακουσα εδω μεσα
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω τουλαχιστον τον κακο τον κανω επωνυμως.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Tα ποστ τα μετεφερα εγω για να μην ειναι σφηνα στο θεμα του tsikis.
Τα επιμαχα ποστ σβυστηκαν δια παντος οποτε αδικα περιμενεις... chris129, πρωτον σε ολα τα ενυδρειακα φορουμ ισχυει ο κανονας "των αλλων" (που τυχαινουν να ειναι ιδρυτες και 4 χρονια προεδροι του ΠΣΦΕ), και που ειναι το αυτονοητο, να μη γεμιζουμε ασχετα ποστς τα θεματα. Δευτερον, αν εχεις καποια καταγγελια να κανεις, καντην με στοιχεια. Αυτες οι γενικευσεις, οπως και αλλες που ακουγονται τελευταια (οτι το παλιο ΔΣ δεν βαζει υποψηφιοτητες γιατι εφαγε λεφτα πχ), αφηνουν εντυπωσεις πολυ ασχημες για ατομα που εχουν σκιστει για τον συλλογο, και βεβαια οσοι τις λενε με ενα "μη με μπερδευετε" μετα, την βγαζουν καθαρη. Αν εχεις καποια στοιχεια λοιπον για αυτα που λες, ευχαριστως να τα ακουσουμε, αλλιως να ανακαλεσεις αμεσως. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 18-06-07 στις 19:12 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλη αρχη,ας ελπισουμε. | skalani | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-06-07 15:18 |