|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Από pangea Mizi
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν διορθωνες επιτελους και την συνθεση των ψαριων....
|
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη μπράβο !!! Πολύ πολυ καλό ! Ωραίες πέτρες και όμορφα στοιβαγμένες. Οι πλάκες μου εμένα μου άρεσαν, ίσως χρειάζεται καμία ακόμη και όταν βάλεις και βαλισνέριες ανάμεσα στις πλάκες ή γύρω θα είναι ακόμη πιο τέλειο.
edit: τελικά το άλλαξες τελείως. Τώρα γύρισα πίσω και ξαναείδα την αρχική version. Νομίζω ότι τώρα είναι πολύ καλύτερο. Μπράβο πάλι. |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι βρε φίλε....
Μπράβο...... Όσον αφορά τη σύνθεση των ψαριών που αναφέρει ο Tolis δεν την έχω ψάξει...δεν απαντώ.. Κάτι ξέρει όμως παραπάνω.... Ψάχτο λιγάκι..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν:ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!! σ.σ. πρόεδρε εν καιρώ θα τα βγάλω,να είσαι σίγουρος ![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη a-sakis : 18-06-07 στις 08:48 |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα πρωσοπηκα μου εραισε πιο πολυ οπωε ηταν πριν.....γουστα ειναι αυτα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο και πάλι μπράβο.
ΧΑ τωρα ειδα τις αλλαγές στις πέτρες ![]() ![]() ![]() ![]() Γιαυτό ρώταγες προχθές; Ρίξε και κανά καλό διάβασμα να μας μορφώσεις και εμας τους αμαθείς.
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικο το δευτερο στησιμο.Παρα πολλυ φυσικο αποτελεσμα ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση του Δισκοενυδρείου μου!! | AquaBoy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 21 | 27-03-07 17:44 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 10-08-06 09:20 |