|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επιδαπεδια θερμανση ξερω..αλλα επιδαπεδιο ενυδρειο......????
|
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα........καλο φωτομονταζ......δεν ξερω αν τωρα ντρεπομαι πιο πολυ η αν εχω ξενερωσει περισσοτερο.παντως θα ηταν καλη ιδεα.λες να γινεται????????ευχαριστω πολυ παντως
|
|
||||
|
||||
![]()
Με ζωντανά ψάρια χλωμό το βλέπω!
|
||||
|
||||
![]()
Περιέγραψέ το λίγο καλύτερα γιατί μπορεί να έχουμε καταλάβει κάτι λάθος και να υπάρχει κάτι τέτοιο.
Δαπέδου εννοείς χωρίς βάση; Να είναι στο πάτωμα; Αν έχεις το περιοδικό μπρείς να μας δείξεις την εικόνα; Μήπως εννοείς λίμνη;
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν παιδιά.
Αν οχι με την καθαρή μορφή του ενυδρειου αλλα σαν λίμνη στο δάπεδο Εχει το ξενοδοχειο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα με 15-20 πόντους νερό και φιλοξενει ΚΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!! ο απαράδεκτος..............
|
||||
|
||||
![]()
O φίλος μας εννοεί άλλο πράγμα.
Είχε δείξει ένα η τηλεόραση πριν μερικούς μήνες σε καφετέρεια στην Αθήνα. Μόνο ενυδρείο δεν λέγεται αυτό βέβαια. |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως εχει λιγο καιρο που το εχω δει και δεν ειμαι σιγουρος που ηταν για να στειλω φωτογραφια.παντως δεν χρειαζεται ιδιαιτερη φαντασια.φανταστειτε ενα 240λτ ενυδρειο.η διαφορα ειναι στο πλατος,αντι για 45εκ να ειναι 15 με 20εκ.ε τωρα απλα ξαπλωσε το στο πατωμα...........με λιγο γυψοσανιδα περιμετρικα ή ακομα καλυτερα μια ξυλοκατασκευη ετοιμο.τουλαχιστον αυτο νομιζω οτι ειδα.βεβαια ισως χρειαστει αλλο υλικο αντι για τζαμι οπως plexi glass.ολα αυτα με επιφυλαξη παντα.περιγραφω αυτο που νομιζω πως ειδα.καταλαβε κανεις??.......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρεια cayman | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-03-08 22:49 |
μεγαλα ενυδρεια | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 13-04-07 17:49 |