|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γινεται να βαλω 8 του μετρου. αλλα μπορω και 6 του 1,20μ που θα δωσουν ακομα πιο πολυ φως. δεν θα μπουν μονο τα 40γπαπι και 12μολλυ.εχω και 2 σκαλαρια που δεν ταιριαζουν
και 15 αμανο γαριδες και 5 ancistrus και 4 πλατυς και εχω σκοπο να βαλω κι αλλα,μ αρεσει η ποικιλια. |
|
||||
|
||||
![]()
Βάζοντας λάμπες 1,20 πρέπει να τις τοποθετήσεις με τέτοιο τρόπο που θα φωτίζεις σωστά και τις άκρες του ενυδρείου και όχι μόνον το κέντρο αν και εφόσον θέλεις να το κάνεις φυτεμένο.
|
|||
|
|||
![]()
χμ! εχεις δικιο! θα χρειαστουν αντανακλαστηρες με τις 8 η φτανουν?
πρεπει να ειναι καποια συγκεκριμενου χρωματος οι λαμπες? τι υποστρωμα? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έβαζα! και αν ανάψεις τις λάμπες σιγά σιγά και με σύνεση! Θα γλυτώσεις και τις άλγες!
|
||||
|
||||
![]()
Αναλόγως τι ζητας....
Αν ας πούμε θες φυτεμένο χρειάζεσαι μπουκάλα και σίγουρα καλό φωτισμό κ λιπάσματα... Εγώ προσωπικά πάντως για φωτισμό θα πήγαινα σε Τ5 με ανακλαστήρες... Και λιγότερο χωρο θα πιανουν απο τις Τ8 και μεγαλυτερη αποδοση σε σχεση με τις δεύτερες....!! Μπορείς βέβαια να ξεκινησεις με λιγο φωτισμο και την μπουκαλα (δεν την γλυτώνεις σε τόσα λίτρα) και μερικά φυτά χαμηλών απαιτήσεων και γρήγορης ανάπτυξης παράλληλα..... και σιγα σιγα προσθετεις λάμπες και βαζεις πιο δύσκολα.... Η επιλογη δικη σου....!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τέτοιο ενυδρείο (φυτεμένο) πάντως, θα πρέπει να είσαι διαθετημένος να διαθέσεις αρκετά χρήματα και...πολύ χρόνο...
![]() Με πάτο 200x50 θα μαζευτούν ΠΟΛΛΕΣ ρίζες!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με τις τ5 θα χρειαστω παλι 8 η λιγοτερες.
και οταν λεμε σιγα σιγα πως το εννοεις? αναβοντασ τες π.χ. μια μια καθε μερα? τωρα το ενδεχομενο με τις ριζες ολα εχουν τα τιμημα τους!! καθε εμποδιο και καλο???? θα δειξει! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο ενυδρειο.καμια προταση? | angel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 09-06-07 22:48 |
ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ? | georgetax | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-03-07 00:59 |
ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ? | georgetax | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-03-07 10:20 |
Μετακομιζω γιατι "χωριζω"......καμια σχεση | jimismc | Malawi | 3 | 09-02-05 21:02 |
APTERUS σπασμοι,αδυναμια,καμια κηλιδα | iraklis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 17-01-05 11:11 |