|
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορείς, δώσε περισσότερες πλεροφορίες για να έχουμε καλύτερη εικόνα... pH, GH, KH, κάθε πότε αλλάζεις νερά, κλπ.
Πόσες μέρες έχουν περάσει από την εναπόθεσή τους; Τα μικρά έχουν βγει από τα τσόφλια; |
|
||||
|
||||
![]()
Οι συνθήκες στο ενυδρείο είναι ΡΗ 6,6 , GH 6 , KH 6, θερμοκρασία στους 28 και αλλαγές κάνω κάθε εβδομάδα γύρω στα 25 λίτρα από τα οποία τα 10 είναι από Α/Ο, τα 10 από το άλλο μου ενυδρείο των δίσκων και τα 5 από το δίκτυο. Σκέφτομαι να κατεβάσω τις τιμές κι άλλο χρησιμοποιώντας μόνο Α/Ο.
Τα αυγά τα εναπόθεσαν την Τετάρτη το απόγευμα πάνω σε μια ανούμπια αφού γύρω -γύρω είχαν σκάψει λακούβες στην άμμο. Τα ψαράκια είναι νεαρά σε ηλικία και σε αυτό οφείλεται η απειρία ιδιαίτερα του αρσενικού που ενώ το ταίρι άφηνε τα αυγά, αυτό έκοβε βόλτες και μετά από αρκετή ώρα πήγαινε να τα γονιμοποιήσει αφού το έσπρωχνε εκεί το θυληκό. Σήμερα πάντως τα νεογέννητα φαίνονται πιο ζωηρά και μερικά προσπαθούν να ξεκολήσουν από τον πάτο της γεννήστρας. Θα΄ναι περίπου 60-80.
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ο Γιωργος ειναι ο καθηγητής και απο αυτον εμαθα και εγω μετα απο 6 γέννες θα σου πώ τι επαθα και τι εμαθα. Πρόσεξε την κυλοφορια του νερου στην γεννιστρα να ειναι καλη εχασα ολόκληρη γεννα απο κακη κυκλοφορία και μην βασίζεσαι στην αρχή σε ξηρά τροφή πάλι έχασα γεννα ετσι Αρτεμια και πάλι αρτεμια.
|
|
||||
|
||||
![]()
΄Ηδη έχω προμηθευτεί αρτέμια από τη Ζωοφιλία και αύριο νομίζω ότι πρέπει να αρχίσω να φτιάχνω.
|
||||
|
||||
![]()
Ασχετο, αλλα χρησιμοποιεις καποιο μεσο για να κατεβασεις το ph (π.χ. τυρφη) ή μονο co2?
|
||||
|
||||
![]()
Tο νερό είναι από Α/Ο οπότε ρυθμίζεται εύκολα.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με ποιον τροπο? Ρωταω επειδη αν χρησιμοποιεις μονο co2 για να ριξεις το ph τοτε εχεις πολλα ppm παραπανω απο το οριο των 30...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μερικές σημερινές φωτο.
|
||||
|
||||
![]()
Τι να τους δώσω ρε παιδιά για φαγητό; Είναι τόσο μικρά που ούτε αρτέμια μπορούν να φάνε, ούτε microworms .Τους έχω και Java moss αλλά δεν πολυπηγαίνουν.
Έμειναν τα μισά , όσα είναι λίγο πιο μεγάλα και μπορούν να αρπάξουν καμιά μικρή αρτέμια αλλά και πάλι γίνεται μάχη για να την πιάσουν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα ραμ | xaris1974 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 14-02-06 17:41 |