|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τι θα λεγατε λοιπον για ******** η ακομη και αυτο********** ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όταν είχα τα 25α γενέθλιά μου η μητέρα μου μου έκανε μια έκπληξη με μιά ιδιαίτερη τούρτα (σχέδιο τσαμπί σταφύλι). Χάλασε η έκπληξη και πήγα να την πάρω εγώ από το ζαχαροπλαστείο. Ακολουθεί διάλογος με την υπάλληλο του ζαχαροπλαστείου: -Ήρθα να πάρω μια τούρτα στο όνομα Λούσυ. -Για σκυλάκι είναι;(όλο γλύκα στο βλέμα) - ![]() - ![]() ![]() -Μην σκας. Να σου πω ένα ανέκδοτο με το όνομά μου; Μια μέρα, που είχα μαζί μου το λυκόσκυλό μου, με βλέπει ένας γνωστός μου και με φωνάζει. Η κοπέλα δίπλα του τον ρωτά: που το ξέρεις το σκυλί; Μετά από αυτό η υπάλληλος χαλάρωσε ![]() Πως δεν το σκέφτηκα πιό πριν; Ρίτα τιμή μου να ονομάζεις την μπουμπούκα σου Λούσυ. Έτσι ο Κλαζ θα είναι σκυλονονός κι εγώ ... σκυλογιαγιά ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα σου ελεγα να την βγαλεις τζουλι η λιλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μεχρι τωρα νομίζω το βαφλα του klaz είναι μακραααααααν το καλυτερο!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kάνε μια αναζήτηση στο google για dog name generator
|
|
||||
|
||||
![]()
"lopez"
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τον δικό μου πριν από 13 χρόνια τον φώναζα Πύρο.
|
||||
|
||||
![]()
crystal , Lina , Akasha , Mirana , Enigma , Trax
Αυτα μου ηρθαν ^^ Εγω τη δικια μου την λεω Cookie |
|
||||
|
||||
![]()
Βασω για θηλυκο και Βασο για αρσενικο μιας και προφερεται το ιδιο δεν θα εχει προβλημα ουτε αυτο ουτε εσυ, αν ειναι γκει. Εισαι πληρως καλυμενη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ηρα, Κίρκη, ... Σκύλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ονομαζετε τα παιδια της σκυλιτσας?? τωρα θα εχει γεννησει σιγουρα...
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ.. κάποιος μας μπέρδεψε...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πω....λαμπραντορ...τα καλυτερα και πιο ομορφα σκυλια...ειχα ενα και το λατρεψα...τρελα παιχνιδια ειχαμε κανει...αλλα δυστυχως δεν προλαβα να το χαρω πολυ...ενας μαλ.....εριξε φολα!!!!οποτε προσεχε....υπαρχουν πολλα νουμερα!!!εχω robbie το ελεγα αλλα σε ενα ποστ διαβασα το χλοη και μου αρεσε...
|
|
||||
|
||||
![]()
πειτε κανα ονομα για αρσενικο σκυλακι που θα παρω εντος λιγον ημερων..εχω πει απειρα στην μανα μου και κανενα δεν της αρεσει(θα ειναι δικο της βλεπετε)...δωστε καμια ιδεα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο τα λιγα που ξερω για τα σκυλια εχω ακουσει οτι καλο ειναι οτι στο ονομα του σκυλου να υπαρχει το γραμμα "ρ" το ακουνε ποιο ευχαριστα κατι τετοιο τελος παντον. ροκι, ραλφ,ρουντι,αρχι..μιδη.
|
||||
|
||||
![]()
ορχιδεα...α χα χα χα
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και το χιτλερ γλυκο
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αίλα
Ayla |
|
||||
|
||||
![]()
ανακιν
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Seila i Zenia
Εγινα Νονος???? εεεε???
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εμενα τα κοριτσια μου τα λενε κριστι Ηρω κ τζινα .εχω κ μια γατα που τη φωναζω παρδαλω αλλα μαλλον αυτο δε σου κανει.
|
|
||||
|
||||
![]()
βγαλτον,βρασιδα,η νοντα,η φοντα,η.....καριολη..
![]() ![]() ολα ωραια ονοματα για εναν τετοιον κακομουτσουνο μαγκα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θα σου πρότεινα Αντζι ή Jolie όπως λέμε αντζελίνα τζολι, μαντόνα(δεν ξέρω αν είσαι fun), ή σαρλιζ (θερον), ελπίζω να βοήθησα λίγο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα τον σκυλακο τον βγαλαμε ρούμπι!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|