|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ούτε στο μέγεθος ούτε στην τοποθέτηση-προσωπικά δεν εχω δει κόρρυ να αφήνουν τα αυγά τους το ενα πάνω στο άλλο παρά μόνο το ενα δίπλά στο άλλο ![]() ![]() Θα δείξει ![]() ![]() Η φωτό ειναι απο το αρχειο του Γιώργου με τα επίμαχα αυγά.
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη msigouros : 15-06-07 στις 00:15 |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε να μεγαλώσουν λίγο να δούμε τι είναι...Και εγώ εύχομαι να σου ζήσουν ότι και αν είναι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις την τράβηξα....
Σουλατσάρει στην πλάτη της γεννήστρας και όταν κόλαγε προσπαθούσα να το τραβήξω... Αυτή είναι η καλύτερη φώτο.... 3ο 24ωρο τα μικρά 4 σύνολο Ακόμη δεν ξέρω τι είναι...Δεν τολμώ να πω.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έκανα crop αλλα η ανάλυση δεν είναι και πολύ καλή ούτε μεγάλη.
Το μόνο που διορθώνεται είναι το χρώμα, που ήταν πολύ κόκκινο εξαιτίας της λάμπας. Από πιο κόντά προσπάθησε να τραβήξεις, αν και σε 4-5 μέρες θα έχει ξεκαθαρίσει πιστεύω τι είναι. Υπομονή! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟιός -ά έχει δει οττο μωρά να καθαρίζουν επιμελώς σαν σκουπα τοίχου τα τζάμια;
ΧΑΧΑ κάπου ειδα εγώ ...................... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και ένα βιντεάκι....
http://www.youtube.com/watch?v=1sBCKMdcvLk *** Μην γίνουν σχόλια για τα σαλιγκάρια....... για σύνταξη το πήγαινα το ενυδρείο αλλά κατάντησε γεννήστρα ![]() ![]() ------------------------- Ακόμη ένα........ http://www.youtube.com/watch?v=_78FHGFw7go Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsikis : 16-06-07 στις 13:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχει Macro η ψηφιακή σου? Αν έχει βγάλε μία κοντινή να δούμε καλύτερα. Εμένα πάντως μου μοιάζει με κορυ αν και η κίνησή του στο βίντεο θυμίζει όττο περισσότερο... θα δείξει
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνική γέννα | ΒΑΣΙΛΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-02-07 18:58 |
Otocinclus Arnoldi | stav | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 12 | 13-10-06 12:54 |
Γέννα Guppies | PascM | Ζωοτόκα | 9 | 10-12-05 21:39 |
Otto - Otocinclus affinis | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 20-12-02 14:15 |