|
Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην βιαστείτε να την ονομάσετε γιατί στην νηπιακή τους ηλικία μοιάζουν. Παρεπιπτώντως, η φώτο που ανέβασες δεν είναι και η καλύτερη. Εγώ απλά την εντόπισα στο κέντρο λίγο χαμηλά. Αυτή είναι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ναι εκει ειναι !! |
|
||||
|
||||
![]()
Την έκανα λίγο φωτεινότερη να φαίνεται καλύτερα :
![]()
|
||||
|
||||
![]()
thanks ,,,
πολύ καλήτερα !! |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά δεν μαθαμε ποτέ τι εγινε με αυτή την mantis???
Χθές έβαλα και εγώ L.R. στο ενυδρείο πρόλαβα δυο mantis όσο ξέπλενα το βράχο πριν τον τοποθετήσω αλλά εκει που καθόμουν το βράδυ να σου η τρίτη που δεν έφυγε με το ξέπλυμα!!! Τωρά δεν ξέρω δουλευει αυτή η παγίδα ή να βγάλω πάλι όλους τους βράχους? Δεν τον θέλω αυτο τον "δολοφόνο" μέσα στο reefaki μου θέλω ήρεμα πράγματα, οχι να ψάχνω ώς Νικολούλη εξαφανισμένα πλάσματα που κάποτε ζούσαν στο ενυδρείο μου.. |
|
||||
|
||||
![]()
ζει και βασιλεύει μέσα στο ενυδρείο μου ...
θα έχω ακόμα μία ευκαιρία να την βρω στην επερχόμενη μετακόμιση κατά τα Χριστούγεννα ... και αυτήν και τον χοντρο-κάβουρα που επίσης έχω στο ενυδρείο μου ... όταν λες έπλυνες τον βράχο τι εννοείς ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διώξιμο αέρα μέσα από το Eheim | TaitO | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 07-05-07 00:03 |
Καί άλλο ενυδρείο? RIO 400 | Makis M | Malawi | 46 | 16-10-04 00:25 |
Τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος μέσα σε 5 μήνες.... | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-10-03 23:04 |