|
|
||||
|
||||
![]()
Και οι άλλες μετρήσεις δείχνουν πρόβλημα...
ΚΗ 4 ΝΟ2 0,2 mg/l ΝΗ3 1,0 mg/l CO2 o.k Σταμάτησα να ταίζω.... Είναι κάτι άλλο που πρέπει να κάνω? Περιμένω την βοήθεια σας. Νόνη
|
||||
|
||||
![]()
Με ΚΗ=4 λίγο δύσκολο μου φαίνετε να έχεις ΡΗ=4 δεν ξανακάνεις την μέτρηση? Με τι μετράς μήπως υπάρχει πρόβλημα με το τεστ?
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολύ παράξενο..
¨εκανα τώρα μετρήσεις με το τεστ της Sera και δείχνει 7 και με το τέστ της JBL και δείχνει πάλι 7. Είναι δυνατόν να ανέβηκε΄τόσο πολύ γρήγορα με το Alkaline Buffer? Και αν συνεχίσει να ανεβαίνει? τι να κάνω??? Πως το ρίχνουν? Θα τρελλαθώ...πριν μισή ώρα ήταν πορτοκκαλλί το χρώμα και στο ένα τέστ και στο άλλο και τώρα πράσινο....
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναλέω κάτι γίνετε με τα τεστ!!!! Τα ψάρια πως τα βλέπεις? Αν έκανε τέτοιο ανέβα κατέβα το ΡΗ τα ψάρια σου θα ήταν ήδη....το πιθανότερο.
|
||||
|
||||
![]()
Το KH τώρα δείχνει 6... τι γίνετεεεεεεεεεεεε
|
||||
|
||||
![]()
Έριξες πολύ buffer?!
|
||||
|
||||
![]()
Τά ψάρια δείχνου εντάξει..
Τι να κάνω?
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν να ηρεμήσεις και ΙΜΟ κακώς έριξες αμέσως χημικά! Θα πρότεινα μια αλλαγή νερού!
|
||||
|
||||
![]()
κανε μια αλλαγη νερου,και συνεχισε τις μετρησεις σου τις επομενες ωρες..
μην ξαναριξεις χημικα,εαν δεν εισαι σιγουρη για το τι κανεις.. το πεχα σου θα πρεπει να το ελεγχεις με co2 και μαλιστα καλυτερα με κοντρολλερ... ηρεμησε,γιατι προφανως ολα εγιναν απο καποια απροσεξια σου... δεν μπορει το πεχα ετσι μπαμ(με τετοια kh) να επεσε τοσο αποτομα... μαλλον ,κατι ''ειδες''λαθος στις μετρησεις που εκανες.... |
|
||||
|
||||
![]()
¨εχω 1000 λίτρα ενυδρείο....
Οι οδηγίες λένε ένα κουταλάκι του τσαγιού για κάθε 40 λίτρα. Υπολόγισα περίπου 900 λίτρα καθαρό και ΄΄εριξα 23 κουταλάκια.....
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μόνον που έχει συνδιασμό και με το τι τιμή θέλουμε να πετύχουμε στο ΡΗ και αν χρησιμοποιούμε νερό από Α.Ο.!
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο? Ποσα και τι ψαρια εχει μεσα? Με πιο τροπο εστρωσες το φιλτρο? Τι φιλτραρισμα εχεις? Εκτος απο co2 τι αλλο χρησιμοποιεις για να ριξεις το ph? Και το βασικοτερο, με τι τεστ μετρας?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση ¶λγης και τι να κάνω | vouros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 11-05-07 18:55 |
Κάποιο ψάρι γέννησε. Τι να κάνω; | ψαρια και ψαρια | Ζωοτόκα | 10 | 19-12-06 22:27 |
Μπουκομενες Obliquentens Τι να κάνω ???? | Dionysis | Malawi | 2 | 26-02-06 00:39 |
Τι να κάνω με τις λάμπες ;;; | qstavrosq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 25-09-05 18:02 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |