|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι αν εχεις τα ballast εξω δεν βγαζει και τρομερη θερμοτητα οι λαμπες...αληθεια με τι ρυθμο σου ριχνουν τα ανεμηστηρακια σου τη θερμοκρασια?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στην παρούσα φάση ανάβουν 5 λάμπες (έχουν προβλεφθεί θέσεις για 6) αλλά όχι όλες μαζί και δεν έχουν φτάσει ακόμα 12άωρο. Το ενυδρείο ακόμα στρώνεται και δε ρισκάρω τυχόν έκρηξη άλγης. Ωστόσο, όταν συμπέσουν χρονικά και οι 5, ο ρυθμός είναι περίπου 30min / 0.1 °C. Το πρωί και το βράδι είναι σαφώς μικρότερος. Τα ballast και τα starters είναι έξω από το ενυδρείο. Ο θερμός αέρας διαφεύγει από μια τρύπα διαμέτρου 9 cm φτιαγμένη για την ταίστρα (η οποία χρησιμοποιείται μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές). Γενικά το δωμάτιο είναι ζεστό πάντως...
|
||||
|
||||
![]()
και μενα καπου τετοιο ρυθμο εχουν να δουμε στις γερες ζεστες τι θα γινει...
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει πάντα η επιλογή για μεγαλήτερους ανεμιστήρες.
Και στα ζόρια (εάν τα ψάρια το επιτρέπουν ) μπορούν να μένουν τα καπάκια λίγο ανοικτά για ευκολότερη εξάτμιση.... |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια πεστε μ τι ανεμηστηρακια να παρω π να μν κανουν θορυβο..γιατι αυριο ειναι οι αγωρα τους
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ιορδάνη εγώ προσωπικά πήρα απο το Πλαίσιο τα zalman 9,2 cm με 5,99 ευρω το καθενα και είναι οκ...
Και δεν κανουν θόρυβο, παρόλο που τα δουλεύω και στα 12 V.... |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα revoltec λεγονται και επισεις δεν κανουν θορυβο και βολέυουν γιατι τα καλωδια τους ειναι σε σκληρο περιβλημα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια βοηθεια...........!!!!! | Κων/νος Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 11-06-07 00:04 |
μια ερωτηση | GP250381 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-11-06 10:21 |
μια ερωτηση | marios400 | ¶λλα ζώα | 15 | 08-07-06 17:44 |
Μια βοηθεια! | D_S | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 10-11-05 19:25 |
Μια ιδέα.! | dim | Bettas | 13 | 04-09-05 13:34 |