|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα μικρό το κακό.... Αν σκεφτείς ότι όλα ρυθμίζονται από re1 και re2 ευκολα γίνεται αντιλιπτο πως df1 είναι στη ρύθμιση re1 και df2 στο re2.... Ο πάνος (Liolios) βοήθησε πολύ με αυτό του το άρθρο.... |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα βοηθησε παρα πολυ απλα αμα ηταν ευκολο να διορθωθει θα ταν ποιο ευκολο γιατι πειραξα ενα σορο ασχετα που μετα εψαχνα στο manual για να δω τις τιμες default...
Moderator note: Το υπόμνημα διορθώθηκε. Ευχαριστώ για την επισήμανση.
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 14-06-07 στις 09:46 |
|
||||
|
||||
![]()
Λειτουργεί τώρα????
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα λογικα παει μια χαρα δεν εχει και κανα κουμπακι να πηγαινει με τη μια στο default και με παιδεψε λιγο
|
||||
|
||||
![]()
Αντε...Καλορίζικο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω κατσε να τσεκαριστει ομως πρωτα
![]() ![]() ------------------------- παιδια δε μου πε κανεις με τις ρυθμισεις του υπομνηματος τα ανεμηστηρακια ανοιγουν στους 27 πραγμα που σημαινει οτι η θερμοκρασια θα ειναι 27 ετσι? αν βαλουμε το sp2 26,5 δεν θα χουμε ποιο σταθερο αποτελεσμα?με βημα 0,2 οταν πηγαινει 26,7 να ανοιγει η ακομα καλυτερα sp2 26.3 na ανοιγει στους 26,5?
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 14-06-07 στις 09:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια βοηθεια...........!!!!! | Κων/νος Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 11-06-07 00:04 |
μια ερωτηση | GP250381 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-11-06 10:21 |
μια ερωτηση | marios400 | ¶λλα ζώα | 15 | 08-07-06 17:44 |
Μια βοηθεια! | D_S | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 10-11-05 19:25 |
Μια ιδέα.! | dim | Bettas | 13 | 04-09-05 13:34 |