|
|
||||
|
||||
![]()
Αν με το καλο βγουν τα μικρα το sae ειναι το πρωτο που πρεπει να φοβασαι. Ρουφαει τα μικρα χωρις να παρει χαμπαρι κανεις.
Για την τροφη, δε νομιζω να δεχτουν κατι αλλο απο ζωντανη αρτεμια. Δεν ειναι και τοσο ακριβη. 4 ευρω, ποσοτητα που θα σε καλυψει για κανα δυο γεννες. Το βασανο ειναι η εκκολαψη...
|
||||
|
||||
![]()
4 ευρώ? Στο μαγαζί που πηγαίνω που είπαν 50 από την tropical για ένα πολύ μεγάλο κουτί.... φυσικά δεν θέλω να δώσω 50 ευρώ από τώρα, μπορείς να μου πεις μάρκα τροφής κτλ?
Να και μια φωτό... δεν είναι και τέλεια... είναι από κινητό.... |
|
||||
|
||||
![]()
Καποια μαγαζια, ανοιγουν αυτες τις μεγαλες συσκευασιες και δινουν χυμα. Αυτη που επαιρνα εγω νομιζω λεγεται egg royal και ειναι αμερικανικης εταιριας. Οι πιο πολλες συσκευασμενες που κυκλοφορουν εχουν καλα ποσοστα εκκολαψης, αρκει το κουτι να μην ειναι ανοιγμενο καιρο...
|
||||
|
||||
![]()
Με το κουτί της Tropical πας για εκτροφείο! Είναι πολύ μεγάλο γι'αυτό και τόσο ακριβό!
Υπάρχουν πολλές μάρκες με καλά αποτελέσματα!
|
||||
|
||||
![]()
Οk, ευχαριστώ, θα το ψάξω στο ιντερνετ και μπορεί να πάω σε μαγαζιά στο κέντρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε να βρεις OSI - Occean Nutrition είναι δυο από τις μάρκες που έχω δοκιμάσει με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα εκκόλαψης!
|
||||
|
||||
![]()
Και η JBL καλή ειναι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα ram | xaris1974 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 09-03-07 00:38 |
Aναγνώριση RAM | soupia | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 14-06-06 19:47 |
Bolivian Ram | dim | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 03-05-06 17:09 |
Zευγαρι ram | xaris1974 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 26-01-06 22:43 |