|
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε και λεμε!Το βαρελι θα βρισκεται στη ταρατσα στεγασμενο σε ενα υποστεγακι αρα δεν θα το βλεπει ηλιος.Η τυρφη θα ειναι μονιμα και ποτε δεν θα περνω νερο απο κει αν δεν παραμεινει 10μερες μεσα για να δρασει.Θα υπαρχει επισης κυκλοφοριτης μικρος 100~200λ/ω για να μην ειναι στασιμο.Απλα το βαζω στην ταρατσα για να υπαρχει διαφορα υψος και να κατεβαινει ευκολα στο ενυδρειο.Τις ριτινες τις θελω για να κατεβαζω κιαλλο τη σκληροτητα.(εκτος και αν δεν χρειαζεται λογω τυρφης).Προπονουμε βλεπεις για να κανω αναπαραγωγη σκαλαριων,αργοτερα αλτουμ και στη πορεια να εχω γνωσεις για πειρα για δισκακια!
|
||||
|
||||
![]()
Στην ταράτσα και στεγασμένο να ειναι θα βράζει το καλοκαίρι
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα ξεπερναει τους 30 με τιποτα γιατι την αλλη βδομαδα ριχνουμε θερμομονωση!!Αλλωστε αλλαζω 100λιτρα τη βδομαδα.Θα βαλω 4ανεμιστηρακια να βαρανε και 2 να βγαζουν οποτε απο 26 να μου τη παει 28 γρηγορα θα τη κατεβασει!Κατα ταλλα σαν σταθεροτητα ΡΗ και GH αλυτερο δεν ειναι το νερο να ειναι ετοιμο?Οχι να περιμενω να γινειο το νερο καφε μετα απο καθε αλλαγη νερου και το ΡΗ να κανει σκαμπανεβασματα
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ειναι πιο εύκολη μια Α/ο λέω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η οποια Α.Ο δεν μου δινει black water και σπαταλη νερου μεγαλη,αργει να βγαλει νερο...Δεν,δεν....Θα θελα να μαθαινα τι παιζει με τις ριτινες αντι για ΑΟ,αρκει το 70% του νερου να μη πετιεται και εκει!Και ειναι και για ζητημα οικονομιας αλλα και περιβαντολογικο.Και οσο επιδεινωνεται το δευτερο αλλο τοσο και το πρωτο με αυξησεις,μαζι πανε αυτα!
|
||||
|
||||
![]()
μπα.....για τα κυβικα σου θαρρω πως ειναι μια οσμωσουλα,και οχι ρυτινες κλπ....
τουλαχιστο απο θεμα σταθεροτητος στις συνθηκες νερου,σε συνδιασμο με εμπειρια.. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε δημητρη τα παιδια πειραν με μαζικη παραγκελια α/ο με 80€ μονο, το 300λιτρο βαρελακι κυκλοφορητες και ανεμηστηρακια πατεντες κτλ θα περνες 1α/ο με ανταλακτικα και ενα βαρελακι 100λιτρα και θα κανες δουλεια σου
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οχι τα ανεμιστηρακια στο κυριως ενυδρειο εννοειται.Μπλακ γοτερ σε ζουμια δεν βαζω.Μοπανια σε πληροφορω,και 2 ριζες αλλες,μετο που τις εβαλα δεν βγαλαν σχεδον τιποτα και αργοτερα το νερο εγινε κρυσταλλο>και δεν ειναι τα λεφτα που χει μια οσμωση,σιγα τα πολλα.Δεν μου δινεισ κουρα νερα,αυτο με καιει τελειως.Και τα θελω για τα ραμιρεζια και τα σκαλαρια.Και οχι πως τους ειναι και απαραιτητο το σκουρο νερο,αλλα αν μπορω γιατι να μη το κανω.Αλλωστε αν στο μηνα αδειαζει το βαρελι και μπαινει η ιδια ακριβως ποσοτητα τυρφης το αποτελεσμα σε συνθηκες δεν θα ναι σταθερο?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kατασκευη προετοιμασιας νερου | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 27-05-07 21:46 |